reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dziewczynki wpadłam tylko się przywitać!!!!!!!! :)
My już w domku (dziś groza dnia pierwszego w domu - a mąż właśnie wyszedł do pracy).
Dziękuję Wam za gratulacje i wielka buźka dla Efuni i Małgosi za smski :-* :-*
Mam już zdjęcia więc może zdążę cosik wrzucić o ile synuś mi pozwoli ;)

Ale jestem szczęśliwa że jestem w domku, ale mam tyle wątpliwości że to co było przed porodem się nie umywa. ::)

reklama
PATKA - miło Cię widzieć! Fajnie, że już jesteś :)

Luszka - mój brzuszek wciąż nie wygląda jak na finiszu, nikt mi nie wierzy, że to już, już, bardziej ja widze różnicę jaka była np. dwa tygodnie temu i teraz :) A inni - mówią, że maks 6, 7 miesiac.

Chyba wezmę się za sprzątanie,. bo jakiś nieład wprowadziłam tym moim lenistwem....
I wiecie co, tak sobie pomyślałam dzisiaj, że nasza córeczka mogłaby się urodzić 29... ja mam i urodziny i imieniny 29 tylko w różnych miesiącach, łatwo póxniej byłoby pamiętać, Kamil też ma urodziny 29, też w innym miesiącu... Bo na Wagę już nie liczę (hihi, tak jakbym kiedykolwiek liczyła)

Patka- jak miło Cię razem z synusiem widzieć !!! :-) Fajnie, że już wróciliście do domku. I nie martw się, dasz radę, a jak coś to wiesz, że my mamuśki słuzymy radą o ile nasze bobaski nam na to pozwolą :-)

Tymek dzisiaj pobił rekord, ale odwrotny do wczorajszego, a mianowicie od 7 rana do teraz nie potrafił zasnąć. Biedaczek strasznie się umordował. Teraz zasnął przy piersi i póki co smacznie śpi. Jak się obudzi to go nakarmie i mykamy na spacerek ... może powietrz mu brakuje :-)

Była też połozna zobaczyć pępuszek - jutro czeka nas wizyta u lekarza :-( . Nie umiała dokładnie określić czy to wystający z płaczu pępuszek czy mała przepuklina :-(

No synuś płacze. Kończę przygodę z netem.
Chciałam zajrzeć do wątku o karmieniu bo mój chce cały czas być przy piersi i martwię się czy to normalne, ale już nie zdążę :)

Cześć- ja dzisiaj przygnębiona, ale nic to.
Super, że wracają już mamusie z najnowszymi dzidziusiami. Powodzenia z maluszkami na domowym polu bitwy.

Ja jeszcze nie urodziłam - dzisiaj pierwszy dzień macierzyńskiego - ale bez dzidziusia - dziwnie to brzmi.
Kończę, bo mam dołka i nie chcę was wprawiać w zły nastrój. Pozdrawiam. :( :( :(

Patka,
Mały Dawidek będzie chciał non stop przy piersi jeszcze 2 - 3 dni. Na razie cały czas leci mu siara. Powoli i gesto. Poczekaj bedzie lepiej. Mój Jaś przesypia juz, jak sie napasie, aż 5 godzin z rzędu.

reklama
Do góry