reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Doxa, nie mogłam się doczekać aby zobaczyć Jasia i poprosiłam o przesłanie zdjęć na e-maila (co zresztą Małgosia poniżej proponowała)

Oj, wyślą Efunię do domu i zaraz będzie musiała wracać.

Dzięki Syla za poprawkę a co do tego a co do koloru śluzu to on jest żółtawy tylko tak wpada w jasną zieleń ale wyczytałam że właśnie czop ma taki kolor a to właśnie takie galaretkowate

Karen, to fajnie! Może to już niedługo... tzn niedługo na pewno, tylko, że kobiety na finiszu ciąży inaczej odbierają słowo "niedługo" - zauważyłyście? Mnie Kamil uświadomił, że pewnie maksymalnie za 3 tygodnie Natalia będzie z nami tutaj, mnie się to wydaje taki odległy termin, a chyba niesłusznie :)

reklama
Witam Was dziewczynki ;)

Syla bardzo fajna ta lista, dobrze że ją zrobiłaś bo przynajmniej wiem ile to już dzieciaczków urodziło bo nie dam rady nadrobić tych zaległości :(

Gratuluję wszystkim rozdwojonym i mimo że spuznione to baardzo szczere.
A tym 2w1 życzę szybkich porodów, żebyście mogły uronić pierwsze łzy wzruszenia i przytulić w końcu Wasze kruszynki.

Do góry