reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

:) no, jeszcze nic nie wiadomo, ja alej czuje sie swietnie, tylko ciesze sie strasznie, ze sie wreszcie cos ruszylo i nie jest zamkniete na 4 spusty jak zwykle ;)

wlasnie Duralex,jak znajdziesz chwilke, jakw yglada Wasze zycie, wprowadz nas troche w tajniki......bo na razie, jak juz ktoras mamusia cos pisze, to tylko to, ze dzieciaczki sie smieja spia i jedza.....czyli same aniolki na razie na forum :)

reklama
Frezyjko, cieszę się że lista się podoba.

Orzeszku, to Ty idziesz jak burza... :)
Nic, nic i nagle finish.

No tak, ja to chyba tak się przejęłam prowadzeniem "statystyki" że muszę najpierw wszystkie dzidziolki dopisać i dopiero mogę się wziąść za rozdwajanie. :laugh:

Syla malo to chodzi z rozwarciem na palec ;) poza tym do niedzieli jeszcze daleko, to tak jak pisal magdusiek ostatnie dni ciagna sie niemilosiernie ;) ale tak jak pisala, ciesze sie, ze w ogole cos ruszylo :laugh:

Syla moze masz racje, przedtem zrobila podsumowanie brzuszka......... ;)

Muszę poprosić Kamila, żeby w końcu wrzucił na mój komputer zdjęcia.... cały czas sa na jego komputerze, ja zapominam i za każdym razem widze Wasze zdjecia to chcę wrzucić swoje, a nie mam jak.,..

A Lucky mogła zostać, słyszałam, że w tym szpitalu jest OK, a z powodu, że jest to Pruszków, a nie Warszawa jest luźniej... część osób chce, żeby dziecko urodziło się w Warszawie, a nie Pruszkowie, tak jakby to miało jakieś większe znaczenie ;)

magdusiek no to koniecznie przenies te zdjecia i powklejaj - koniecznie :)

a Lucky faktycznie chciala juz zostac w szpitalu, poza tym wlasciwie moglo sie juz tez cos zaczac, w koncu byla juz 2 dni po terminie :)
no to czekamy na wiadomosci od niej :)

;D ;D ;D ;D ;D Witam i pozdrawiam was wszystkich
nio cóż przez pare dni nie było Coby....... ciekawe dlaczego ooooooo???
nie wiecie to wam powiem !!! MAM CÓRECZKĘ!!!!
niedługo wyjdzie ze szpitala to wam wszystko opisze, ja tylko powiem że byłem przy porodzie i jestem szczęśliwym tatusiem .Córka ma 2600gr .i 53 cm .imię Patysiaaa.boziu ale jestem szczęśliwy.niewiem jak mam opisac wszystko,ale opisze jutro jak zejdzie ze mnie szok. :)))))))))))))))
Rodzice łączmy się
miłej nocki
pozdrawiam was all :D :D :D :D

reklama
Do góry