reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Witam...Hmm,ja na szczęście juz po chorobie.Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia :)Ja ciągle czekam i czekam aż coś zacznie się dziać.Straszy,straszy i nic:)Termin mam na 20 ale od paru dni coś zaczyna mnie pobolewać.Chcę mieć to juz za sobą.Pozdrawiam.

Doxa ogladalam jeszcze raz wlasnie zdjecia Waszych dzieciakow, Ty napisalas, ze w foteliku w samochodzie Olivierek moze spac nawet 5 godzin...skad to wiesz
zrobiliscie juz taka dluga podroz??
nie budzil sie miedzy czasie na jedzenie??

Ina wspolczuje :( ta babka za to kiedys zaplaci, ze byla taka niegrzeczna dla Ciebie zobaczysz, wszystko bedzie rozliczone ;)Ale swoja droga, to ktoras z Was napisala, ze ciezarne powinny byc zwolnione z chorob i ze zbednego denerwowania sie...dlaczego nie jest odwrotnie, ze ciezarym splywa ludzkie chamstwo, tylko one biedne nie dosc, ze nosze ten ciezar (ny) brzuszek, to jeszcze tak latwiej sie denerwuja - ;)

Inuś nie denerwuj się już Słonko. Pani to stara czarownica i już, ale takie po prostu uwielbiają wnerwiać ludzi. Sprawia chyba im to przyjemność jakąś czy co (no wiesz są ludzie i parapety). Taką nie obchodzi, że zaszkodzi Twojemu dzidziusiowi, nic ją w ogóle nie obchodzi. Niestety wśród młodych osób też są takie kwiatki, dlatego nie uważam, żeby zależało to od wieku. Nie myśl już o tej sytuacji (łatwo mi mówić) bo tylko jak sama mówisz ciśnienie tylko Ci skacze.

Ja chyba dziś nie dostanę się do szpitala. Za pól godziny jadę na spotkanie z położną i moją gin. Zbadają mnie, zrobią pewnie KTG ale nie zostanę tam na noc jeśli nic więcej nie wykryją, bo ciągle nie ma miejsc.
Zabije mnie to czekanie.

dostaje k...wicy ja juz bym chciala urodzic ale jednoczesnie panicznie sie boje .... rano mialam lekkie klucie w dole brucha, trwalo moze z minute a juz plakalam ze strachu.....czy ja jestem jakas nienormalna czy co???

Patka, z tym kibelkiem to nie tak źle. Przynajmniej jeden problem będziesz miała z głowy. ;)

Jeśli wrócisz to daj cynk co u Ciebie, jeśli nie to powodzenia i pamiętaj wzystko będzie super!!!!

Ina a Ty się nie denerwuj, świata nie naprawisz a takie rumpy niestety chodzą po tym świecie. Może się kiedyś za nich wezmą i będą musieli nas traktować jak w prywatnych firmach.

Shady, spokojnie!!!! Staraj się czymś zajmować aby o tym nie myśleć. Lepiej żeby to Cię zaskoczyło niż takie oczekiwanie. No i nie bój się tak!!!! Czy dziewczyny które już mają pociechy mówiły że to takie straszne??? Nie!!!

Idę znowu leżeć. Trzymajcie się wszystkie

reklama
no to teraz czekajcie na mnie. ;D lekarz wyciagnął mi dzisiaj czop do konca i lekko podraznił szyjke. czekam wiec na chocby malutki skurczyk. nie ma co czekac z tym porodem, bo CRP wysokie i to dla dzidzi tez niestety nie za fajnie ( np wrodzone zapalenie płuc). dzisiaj mam dzien marudzacy .
Teddy dzis pisala, ze moze jutro wyjdzie tzn jak Krasnalowi spadnie bilirubinka.

Do góry