reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Dziewczyny, dzięki za życzenia :)
Teddy faktycznie długo milczy... może odpoczywa. A co z Kaszu? wsiąkła całkowicie z córeczką :)

Dziewczyny,
Odmeldowuję się! Idę na spacer, potem shopping, potem odbiór Oli z przedszkola, balet i wieczorem do domku. Może zajrzę, jak czas pozwoli. Pa, pa!!

MAGDUSIEK - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Qrcze ! A ja myslałam, że w tym roku tylko mnie stukneła tutaj ta piekna 30 !!!
Magdusiek, Orzech ... która jeszcze ma 30 lat? :-)

Patka wielkie dzięki za informacje , bardzo Ci jeszcze raz dziękuję  , podziękuj ode mnie również Twojej mamie. Bardzo mnie to ucieszyło co napisałaś. Przynajmniej dziewczyna tak do końca nie zostanie na lodzie. Jeszcze raz serdeczne dzięki. :D

Magdusiek wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

Dziewczyny nasza Ewcia ma skórcze, ::) jak na razie nie regularne,
trochę z nią smsowałam, ale nie chciałam jej za bardzo męczyć,
wrazie czego powiedziłą, że da znak,
Trzymam za nią kciuki,
ale lepiej nich poczeka na mnie  ;D ;D ;D

Magdusiek WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Wczoraj zaliczylam 5h wizyte w szpitalu - takie byly kolejki do USG i KTG :( Z malenka wszystko w porzadku. Podczas KTG spala spokojnie, co sie nie spodobalo personelowi, podotykali brzuszek, mala sie rozbudzila i zaczela kopac. W piatek musze isc na wizyte zrobic profil cukru. CZy ktoras z Was to robila?

reklama
Magda nie ma za co dziękować. Wysłałam Ci też tą samą informację na pocztę (nie wiedziałam czy zajrzysz na forum).
Najlepiej niech dziewczyna od razu idzie w Urzędzie do odpowiedniego okienka, to jej dokładnie wszystko wytłumaczą (a przepisy się zmieniają i dokładnie jakie będzie potrzebować dokumenty to nawet moja mama nie wie) Tylko niech się nie zraża, a na pewno coś załatwi, bo z tego co napisałaś przysługują jej te zasiłki.
Magda25 pisze:
Patka wielkie dzięki za informacje , bardzo Ci jeszcze raz dziękuję  , podziękuj ode mnie również Twojej mamie. Bardzo mnie to ucieszyło co napisałaś. Przynajmniej dziewczyna tak do końca nie zostanie na lodzie. Jeszcze raz serdeczne dzięki. :D

Do góry