reklama
a mnie juz powoli przechodzi...
wczoraj czulam sie strasznie... dostalam theophilinum (to na astme, ale daja tez na zwiekszenie wód płodowych???? nie wiem czemu, może zwiększa przepływ krwi... ale jaki to ma związek????) i wymiotowałam po nim bardzo - siedem razy w ciągu pół godziny... a potem zastrzyk po którym byłam na haju cay dien i wieczorem znów wymiotowałam i znów zastrzyk... dziś mnie głowa bolała, ale pospałam w dzien i się dotelniłam i jest oki
wczoraj czulam sie strasznie... dostalam theophilinum (to na astme, ale daja tez na zwiekszenie wód płodowych???? nie wiem czemu, może zwiększa przepływ krwi... ale jaki to ma związek????) i wymiotowałam po nim bardzo - siedem razy w ciągu pół godziny... a potem zastrzyk po którym byłam na haju cay dien i wieczorem znów wymiotowałam i znów zastrzyk... dziś mnie głowa bolała, ale pospałam w dzien i się dotelniłam i jest oki
ooo... znalazłam....lindsay pisze:a ja znow jutro do szpitala CRP skoczyło mi w kosmos !!! mam 30 ( od piątku). nie wiem co beda wymyslac, ale chyba chcialabym juz urodzic, bo zaczynam sie denerwowac czy wszystko w porzadku z maleństwem
a teraz ide lulac nareszcie
No nieźle, ja odcięta od kompa a tu taakie rzeczy.
Za Anjię trzymam kciuki
Efunia super, że już lepiej, jutro może jakoś posiedzę na forum to pogadamy
Magda historia jak w bajce o złej czarownicy itd, normalnie brak słów, z tego co wiem w urzędzie miasta dziewczę musi się starać o stosowne zasiłki. Jutro pogadam szczegółowo z mamą i dokładnie Ci opiszę co i jak ,bo moja mamuś pracowała kilka miesięcy temu w urzędzie - będzie miała dobre wiadomości. Teraz już późno na takie wywody.
Lucky szczere współczucie, wiem co czujesz. Ja też ledwie siedzę, brzuch już mam na kolanach. To chyba znaczy że nam się brzucholki opuszczają. Najgorzej, że boli.
Teraz nadrobię jeszcze pozostałe wątki i DOBRANOC KOCHANE
Za Anjię trzymam kciuki
Efunia super, że już lepiej, jutro może jakoś posiedzę na forum to pogadamy
Magda historia jak w bajce o złej czarownicy itd, normalnie brak słów, z tego co wiem w urzędzie miasta dziewczę musi się starać o stosowne zasiłki. Jutro pogadam szczegółowo z mamą i dokładnie Ci opiszę co i jak ,bo moja mamuś pracowała kilka miesięcy temu w urzędzie - będzie miała dobre wiadomości. Teraz już późno na takie wywody.
Lucky szczere współczucie, wiem co czujesz. Ja też ledwie siedzę, brzuch już mam na kolanach. To chyba znaczy że nam się brzucholki opuszczają. Najgorzej, że boli.
Teraz nadrobię jeszcze pozostałe wątki i DOBRANOC KOCHANE
Monique Strauss
Fanka BB :)
Witam MAMUŚKI!!! Ale tu cisza dzisiaj! U mnie kiepsko, kiepsko, ale wytrzymam. Dodatkowo jestem tak przeziębiona, że żadne "naturalne" metody nie pomagają.Czy wiecie może czy można jakieś lekarstwa łyknąć? Poradźcie coś bo głowa mi pęknie! Pozdrawiam wszystkie kangurki!!!
reklama
M
MALENSTWO 33
Gość
CZESC DZIEWCZYNY
ja dzis czuje sie lepiej corcia od samego rana lobuzuje a wczoraj dostalam papiery z mojej firmy bo 17.10 mija mi 180 dni L4 zeby zlozyc je do ZUSU
ale mam nadzieje ze do tego dnia bedziemy juz w trojke
ja dzis czuje sie lepiej corcia od samego rana lobuzuje a wczoraj dostalam papiery z mojej firmy bo 17.10 mija mi 180 dni L4 zeby zlozyc je do ZUSU
ale mam nadzieje ze do tego dnia bedziemy juz w trojke