reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Czesc Lucy! Milo,ze znalazla sie kolejna wrzesniowa Mamusia. :) Napisz cos wiecej o sobie (mamy zalozony taki wlasnie watek gdzies tam nizej :) ).
Pozdrawiam i zycze milego pobytu na forum! :)

reklama
hej, coś więcej o mnie, hmmm....
Mam 26 lat, mieszkam w Gliwicach. Mam wspaniałego męża, jesteśmy małżeństwem od 2 lat.
Czekamy z niecierpliwością na naszą dziecinkę:)
Od około dwóch miesięcy siedzę w domku, mam L4, aczkolwiek czuję się dobrze. Pracuję w firmie transportowej, dużo stresu i niestety kontakt 24h na dobę :( dlatego postanowiłam odpocząć :)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki ;D

Witaj Lucy ;)
Czy Twój suwaczek dobrze idzie? bo jest na nim dopiero 16 tygodni,a jesli tak to raczej nie na wrezsień będzie dzidiz ;D
może cos się pomyliło przy wpisywaniu dat ;)

Witaj edi,
suwaczek jest oki :) za 16 tygodni i 2 dni urodzi się dzidzia:p poprostu odmierza czas do porodu.
Pozdrowionka

O to przepraszam ;)
nie doczytałam do końca,a te wszystkie pozostałe liczą czas od zafasolkowania ;)

witaj Lucy.. NAREszcie ktoś z mojej branży.. sama jestem spedytorem :D
też siedze na zwolnieniu, bo jak lekarz się dowiedział co robię to mi kategorycznie zabronił pracować :D
duża buźka już cie do naszej głównej listy dopisuję :D

ooooo bardzo mi miło :laugh: agamamaani,
w sumie praca nie jest ciężka, więc nie chciałam zwolnienia, ale jest straszny stres i bardzo dużo sie dzieje.
Ja jestem specjalista ds transportu i spedycji i głównie zajmuję się kierowcami i samochodami, które jeżdża pod niemiecka spedycją.
Więc cały dział techniczny i zachniankii, problemy kierowców na mojej głowie :o
Ale teraz odpoczywam i nie martwię się tym:)

Pozdrawiam,

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!

no to ci współczuję :D zwłaszcza stresu z kierowcami :D no mi lekarz kardiolog zabronił pracowac - miałam nadciśnienie a jedgo 35 letni syn ( tez w logistyce pracuje) miał już zawał..

czyśbyś w motoryzacyjnej branży jeździła?? hehe chyba konkurencją jesteśmy :D
ja w Japońskiej firmie pracuję, a taka transportowa w Polsce jest jedna :D
buziaki rówinież z powodu dnia dziecka :D

hehe, cos się nie porozumiałyśmy:) pracuję w zwykłej firmie transportowej, która posiada swój tabor. Docelowo nie zajmujemy się spedycją, a głównie transportem 8)
Bądź spokojna, chyba nie jesteśmy konkurencją ;D
Myślałas o OPLu??

Miłego dzionka

reklama
no dokładnie o Walterze, bo chyba oni teraz Opla robią :D ale pewna nie jestem.. może rohrer albo rohlig :D

ja dla odmiany przeszłam już etap bycia transportowcem i do spedycji przeszłam.. mniej uciażliwe (znaczy wpadki mnie osobiście nie załamują) ale bardzo stresujące w sezonie :D zwłaszcza owocowym ( bo ja głównie owocami i spożywką się zajmowałam )

Do góry