reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Dzień Dobry!
Chciałam się przywitać i dopisać :D
Termin mam na 20 września, nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka, bo Dzidzia wstydliwa i na USG się zasłaniała jak mogła :p

Pracuję jako informatyk, chwilowo na obczyźnie (Szwajcaria) - bardzo się cieszę że jest Was tutaj Wrześnióweczek aż tyle, to tak miło móc do kogoś zagadać :)

Buziaki!

Nakretka

reklama
Witaj Nakrętka :) Witam Cię serdecznie wśród wrześniówek.Jestem Ania,termin mam na 15 września i oczekuję synka Przemka. Jestem z Leszna i pracuje w biurze firmy budowlanej.Pozdrawiamy gorąco przyszła Mamę :)

Witaj Nakrętka! ja mam termin na 25 września, wiec blisko twojego, i też pomieszkiwałam ostatnio na obczyżnie, teraz w Polsce. :)

Witam wszystkie Mamusie! Chcę sie dopisać do listy wrześniówek :) Termin mam na 3 września jeszcze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka ale mam nadzieję, że jutro wszystko sie wyjaśni- już nie mogę sie doczekać:)
Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaki :D

Guziczku witaj serdecznie!! :) jak tylko się dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem zaraz daj znać dopisze cię do listy dzidziolków!! ;)

Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam z badań usg i okazało się żę będziemy mieli SYNKA  :laugh: Kacperka! Jesteśmy tacy szczęśliwi...

reklama
Guziczku to super!! :laugh: :laugh: jak przyjadę do domu to dodam cię do listy naszych dzidziolków! ;) ;)

Do góry