reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam i rozpoczynam LISTĘ :D

Witajcie Kochane :)
Dokładnie też tak mysle jak AGUTKA. Ciesze sie ze juz nie mam kontaktu z tamta rodzina i tamtym towarzystwem, niech sie kisza we wlasnym sosie. :laugh: Mnie juz to nie dotyczy. Bede miec dzidzie i to najwazniejsze. Pewnie ze bedzie trochu ciezko ale co nias nie zabije to nas wzmocni.
To jemu pozniej bedzie ciezko zyc z faktem mam dziecko ale nic wiecej nie wiem :p.
Tak wiec mam nadzieje ze jeszcze troche i rozdziapt:ojciec mojego dziecka" zostanie zamkniety juz na zawsze :D. Ppozatym nie ten co spłodził tylko ten co wychował i dał miłosc przynajmniej ja tak uwazam. :)

reklama
Musze Wam powiedzieć,że bardzo podziwiam i szanuje kobiety samotnie wychowujące dzieci.Nie uległyscie presji i nie usunełyście maluszkow.Los za to napewno Wam odwdzięczy.My baby jesteśmy silne i w tych ciężkich i trudnych momętach potrafimy być samodzielne,wytrwałe ;)

czesc Wszystkim:)
Cos wiecej o sobie?Mam 25 latek,super kochanego Mężusia i czekamy właśnie na naszego pierwszego Synka (Przemka,jak to Babcia mówi:) ). :laugh: Jestem w 23 tygodniu ciąży i różnie ze mną niestety bywa,chyba jestem najbardziej humorzastą ze wszystkich oczekujących mam :( Chętnie poznam kilka wrześniwoych mamusiek żeby mieć z kim pogadać o brzuszu,zwłaszcza,że lada dzień będę musiała skorzystać ze zwolnienia lekarskiego:(Dużo uśmiechu i słoneczka wszytskim oczekującym

Aha!Czy jakas mila duszyczka moze mi powiedziec,jak tu sie robi kolorki i takie tam oraz wkleja zdjecia,bo cos mi nie wychodzi:(Dzieki z goryAnia i Przemus

Aniu witaj jeszcze raz! jeśli chodzi ci o suwaczki to wejdź na forum ciąża, poród tam sa instrukcje!!

Dziekuje Mycha12,sama jeszcze nie wiem,czy chodzi mi o suwaczki-pewnie tak:)jak znajde chwilke odwiedze to forum.Milego dzionka

Witam
mam termin na 22 września:) ustalilismy z meżem że nie chcemy wcześniej znać płci dziecka, oby tylko było zdrowe ;D

Pozdrawiam mamuśki

reklama
Lucy witaj serdecznie!! ;) ;) mam nadzieję że będziesz zagladać często!! pozdrawiam.

Do góry