reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści ze szpitala (watek bez komentarzy)

reklama
wiesći dalej od Milionki:

"Zostajemy :-( mam doła giganta. Dzisiaj krew, mecz ogólny i posiew bez cewnika. Jutro powtórka moczu. Jak będzie bakteria to leczenie dożylne :-( mały od razu niespokojny a odruch moro powrócił"

Pisała mi dalej, że chociaż ma warunki ok, bo salę jedynkę z łazienką

wieści od Milionki:

"Junior ma bakterię w moczu więc zostajemy w szpitalu jeszcze conajmniej 7-10 dni. będzie antybiotyk a potem jeszcze powtórka posiewu. A do tego na usg wyszła jeszcze nerka podkowiasta - wada wrodzona powodująca zakażenia itp :-( mam doła giganta :-("

Od wczorajszej zmiany wenflonu prawie nie spalismy:-( maly ciagle plakal, chcial go lapac wiec mialam racje ze mu przeszkadzal. Musial miec nowe wkucie i padł od razu po zmianie:-) wiec chyba mu lepiej:-) dobrze ze mam w pokoju fajna dziewczyne i z nim poszla bo ja nie dalam kolejny raz rady za bardzo płakałam:-( mały waży juz 4530g czyli od 6 doby przytyl 950g:-) kocham Go nad życie

info od dzag82:

" Jednak wodniste kupy go trochę odwodniły, wciąga kroplówki. Następnym razem po drugiej luźnej kupie pójdę do lekarza :-( A w szpitalu zauważyli jeszcze lekką infekcję górnych dróg oddechowych, która według mojej lekarki już przeszła :dry: Mam nadzieję, że już niedlugo Tymek nadrobi wszelkie braki i jutro pójdziemy do domu. Pozdrawiam. "

reklama
info od Dzag82:

"Kupy dalej brzydkie i wodniste ale już było mniej. Nie wiem czemu :-/ narazie dalej niewiele wiemy, czekamy aż lekarze coś powiedzą. Grozi nam pobyt do poniedziałku. hyba tu zwariujemy. Tymek budzi się w nocy przez załączone światło, ruch i płaczące dzieci :-("

Do góry