reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala (watek bez komentarzy)

reklama
wiesći dalej od Milionki:

"Zostajemy :-( mam doła giganta. Dzisiaj krew, mecz ogólny i posiew bez cewnika. Jutro powtórka moczu. Jak będzie bakteria to leczenie dożylne :-( mały od razu niespokojny a odruch moro powrócił"

Pisała mi dalej, że chociaż ma warunki ok, bo salę jedynkę z łazienką

wieści od Milionki:

"Junior ma bakterię w moczu więc zostajemy w szpitalu jeszcze conajmniej 7-10 dni. będzie antybiotyk a potem jeszcze powtórka posiewu. A do tego na usg wyszła jeszcze nerka podkowiasta - wada wrodzona powodująca zakażenia itp :-( mam doła giganta :-("

Od wczorajszej zmiany wenflonu prawie nie spalismy:-( maly ciagle plakal, chcial go lapac wiec mialam racje ze mu przeszkadzal. Musial miec nowe wkucie i padł od razu po zmianie:-) wiec chyba mu lepiej:-) dobrze ze mam w pokoju fajna dziewczyne i z nim poszla bo ja nie dalam kolejny raz rady za bardzo płakałam:-( mały waży juz 4530g czyli od 6 doby przytyl 950g:-) kocham Go nad życie

info od dzag82:

" Jednak wodniste kupy go trochę odwodniły, wciąga kroplówki. Następnym razem po drugiej luźnej kupie pójdę do lekarza :-( A w szpitalu zauważyli jeszcze lekką infekcję górnych dróg oddechowych, która według mojej lekarki już przeszła :dry: Mam nadzieję, że już niedlugo Tymek nadrobi wszelkie braki i jutro pójdziemy do domu. Pozdrawiam. "

reklama
info od Dzag82:

"Kupy dalej brzydkie i wodniste ale już było mniej. Nie wiem czemu :-/ narazie dalej niewiele wiemy, czekamy aż lekarze coś powiedzą. Grozi nam pobyt do poniedziałku. hyba tu zwariujemy. Tymek budzi się w nocy przez załączone światło, ruch i płaczące dzieci :-("

Do góry