N
Natuś_ka
Gość
GratulujeWszystko jest okej162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeWszystko jest okej162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
![]()
Gratuluję, dziewczynka na przełamanie tygodnia chłopcówWszystko jest okej162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
![]()
Ciekawa jestem czy tak zostanieGratuluję, dziewczynka na przełamanie tygodnia chłopców.
Fajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpanyCiekawa jestem czy tak zostanie![]()
Chciałabym córke MajeFajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpany. Wiem, że najlepiej zdrowe i każda mama pokocha niezależnie od płci, ale czy marzy ci się córeczka albo synek?
Lub miałaś jakieś przeczucie?
To mozliwe ze beda dwie kwietniowe Majusie [emoji7] [emoji7]Chciałabym córke MajeAle sądziłam, że bedzie syn, a mąż wiedział że córka;p
Śliczne imię.To mozliwe ze beda dwie kwietniowe Majusie [emoji7] [emoji7]
Mnie się marzy jeszcze chłopczyk, ale znając życie pewnie będzie dziewczynkaFajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpany. Wiem, że najlepiej zdrowe i każda mama pokocha niezależnie od płci, ale czy marzy ci się córeczka albo synek?
Lub miałaś jakieś przeczucie?