reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

reklama
ja mam pojutrze wizytę, jestem ciekawa czy mój prowadzący potwierdzi chłopaka :D niby może się zmienić w drugą stronę prędzej, no i widziałam już ptaszka.. ;)
ale jednak są różne historie, że ktoś się nastawil a tu niespodzianka, pomyłka!
jak potwierdzi drugi lekarz to w sumie odetchne z ulgą, bo liczyłam na synka:)

Genialne to nagrywanie usg na pendriva.. właśnie cyknelam bardzo niepolityczne zdjęcie maluchowi. [emoji13]
20181016_185304.jpg

Załączniki

• 20181016_185304.jpg
    20181016_185304.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 439
@DotkaB na spokojnie. Jest magiczne Rodo dlatego nie udostępniają żadnych informacji telefonicznie, zwłaszcza o stanie zdrowia. Trzymam kciuki ze to jakaś mała wada, która wymaga tylko obserwacji i kontroli. Większość narządów dopiero na polowkowych jest dość duża aby sprawdzić ich prawidłowość także nie panikuj! Trzymaj się kochana i daj znać jutro jak poszło :*

DorotkaB jakby okazało się najgorsze czego nie życzę daj znać. Przechodziłam przez to w 2015 roku. Duże wady genetyczne.... Potem szukanie szpitala do zabiegu....odsyłanie...i w końcu zabieg :(

reklama
Hej mamuśki stało się!!!
Zadzwonili do mnie z kliniki że znaleźli nieprawidłowości w chromosomach I mamy jutro wizytę z genetykiem. Moja nadzieja się kończy bo nie chcieli mi.nic powiedzieć przez telefon.
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic bardzo poważnego. Nie zawsze zaburzenia w chromosomach oznaczają ciężkie wady. Daj znać jak będziesz coś wiedziała.

Do góry