N
Natuś_ka
Gość
Gratuluje faktycznie ten wyrostek leży tak jak u dziewczynki powinienWszystko jest okej 162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje faktycznie ten wyrostek leży tak jak u dziewczynki powinienWszystko jest okej 162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
Gratuluję, dziewczynka na przełamanie tygodnia chłopców .Wszystko jest okej 162 uderzeń na minute, kość nosowa jest. Prawdopodobnie dziewczynka
Ciekawa jestem czy tak zostanieGratuluję, dziewczynka na przełamanie tygodnia chłopców .
Fajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpany . Wiem, że najlepiej zdrowe i każda mama pokocha niezależnie od płci, ale czy marzy ci się córeczka albo synek? Lub miałaś jakieś przeczucie?Ciekawa jestem czy tak zostanie
Chciałabym córke Maje Ale sądziłam, że bedzie syn, a mąż wiedział że córka;pFajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpany . Wiem, że najlepiej zdrowe i każda mama pokocha niezależnie od płci, ale czy marzy ci się córeczka albo synek? Lub miałaś jakieś przeczucie?
To mozliwe ze beda dwie kwietniowe Majusie [emoji7] [emoji7]Chciałabym córke Maje Ale sądziłam, że bedzie syn, a mąż wiedział że córka;p
Śliczne imię.To mozliwe ze beda dwie kwietniowe Majusie [emoji7] [emoji7]
Mnie się marzy jeszcze chłopczyk, ale znając życie pewnie będzie dziewczynka Najważniejsze, żeby było zdrowe!Fajnie by było, limit chłopców w kwietniu już wyczerpany . Wiem, że najlepiej zdrowe i każda mama pokocha niezależnie od płci, ale czy marzy ci się córeczka albo synek? Lub miałaś jakieś przeczucie?