reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

Ja miałam do 13tc ciąży usg dopochwowe. Lekarz na 1 wizycie mi to od razu powiedzial, że tak będzie. I super widziałam wszystko. A teraz jak byłam to już robił przez brzuch no i takie szare, słabe to było. No ale cóż. Wiadomo jakby bylo usg 3d albo 4d to byloby super :p

reklama
Gratuluję udanych wizyt! :) moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić ;) odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma :D po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2 :)

Gratuluję udanych wizyt! :) moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić ;) odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma :D po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2 :)
Martyna na takie wiadomości czekałam ;) mam nadzieję że to będzie twoja jednorazowa wycieczka do szpitala i teraz już będzie tylko dobrze. Kolorowych snów ;)

reklama
Do góry