Ja miałam do 13tc ciąży usg dopochwowe. Lekarz na 1 wizycie mi to od razu powiedzial, że tak będzie. I super widziałam wszystko. A teraz jak byłam to już robił przez brzuch no i takie szare, słabe to było. No ale cóż. Wiadomo jakby bylo usg 3d albo 4d to byloby super
reklama
MartynaXI
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt! moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2
Magdalenams
Martyna na takie wiadomości czekałam mam nadzieję że to będzie twoja jednorazowa wycieczka do szpitala i teraz już będzie tylko dobrze. Kolorowych snówGratuluję udanych wizyt! moja macica jest dla mnie łaskawa i przestała plamić odstawiono mi dziś zupełnie zastrzyki przeciwwymiotne, więc trochę bałam sie jak zareaguje na to mój refluks/zgaga. Cały dzień jem jak szalona co godzine muszę coś podjadac iiii wymiotow nie ma po jutrzejszym usg prawdopodobnie upragniony wypis. Mam nadzieje ze u Malnstwa w brzuszku wszystko w porządku, wolalabym czuc juz kopniaki i wiedziec ze nic mu sie nie dzieje. Tesknie za swoim wygodnym łóżkiem... kolorowych snów wszystkim x2
Kalinova
Po wizycie. Z dobry wieści Pani doktor nic nie widziała więc prawdopodobnie brzuszek się zamknął
Z mniej dobrych z dziewczynki chyba zrobił się chłopak
...
wow kolejny? ;-), a gdzie te dziewuszki dla naszych chłopaczków? ;-)
Mam nadzieję że to jednak nie okaże się prawdą mąż załamany....wow kolejny? ;-), a gdzie te dziewuszki dla naszych chłopaczków? ;-)
Mam nadzieję że to jednak nie okaże się prawdą mąż załamany....
Mam kilku kolegów którzy tez byli „załamani” a teraz świata nie widza poza swoimi córeczkami
Właśnie mój chciał córkę mamy syna , lobuziak straszny , przydałaby się grzeczna dziewczynka dla równowagiMam kilku kolegów którzy tez byli „załamani” a teraz świata nie widza poza swoimi córeczkami
Właśnie mój chciał córkę mamy syna , lobuziak straszny , przydałaby się grzeczna dziewczynka dla równowagi
Faktycznie [emoji23] bo u Ciebie przecież odwrotnie. To te 30% mózgu które podobno w ciąży się wyłącza [emoji6]
reklama
Heda
Dziewczyny też łobuziary straszne. Najważniejsze że wszystko okiWłaśnie mój chciał córkę mamy syna , lobuziak straszny , przydałaby się grzeczna dziewczynka dla równowagi