patuśka
Fanka BB :)
GratulacjePowiększam grono kwietniowych dziewczynek
Będziemy mieć drugą córkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjePowiększam grono kwietniowych dziewczynek
Będziemy mieć drugą córkę
Ech.. może trzeba było zje**ć. Czasem to na nich działa. Fajnie że póki co z córką jest ok.Jestem po wizycie. Badania prenatalnego to nie przypominalo. Konkretnie dowiedzialam sie tylko, ze bedzie dziewczynka, ma rece, nogi i glowe....i ze chyba wszystko dobrze. Zly humor pani doktor musiala przelac na mnie. Smutne, ze nawet prywatna wizyta tak wygladala. Dobrze, ze zapisalam sie 29 list. Na prawdziwe polowkowe, bo to ze chyba mam zdrowe dziecko pewnie by mnie meczylo do konca ciazy.
To normalne nic się nie przejmujCześć, mam takie pytanie do Was. Czy pokarm w 5 miesiącu to coś normalnego ? Wiadomo, że to, co wypływa z piersi jest przezroczyste, a nie białe, jak mleko, ale i tak wydaje mi się to dziwne, a wizytę mam dopiero pod koniec miesiąca.
DziękiTo normalne nic się nie przejmuj