reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

Wiadomośc od Rybki

Mateuszek od niedzieli jest ze mną. Okazało sie że jako wcześniak miał powiększona grasicę i z tego wynikały problemy z oddychaniem. USG główki wykazało lekką asymetrię komór ale w normie. Dzis jeszcze echo serduszka i na dniach wracamy do domu. Ja mam hektolitry pokarmu, czuje sie dobrze jak na kobietke po drugiej cc.

reklama
Wiadomość od SylusiaSW

Cześć jadę za chwilę do szpitala mam od wczoraj wieczorem nieregularne skurcze, mam nadzieję, że to już. Pozdrawiam Marcówki.

SylusiaSW

Cześć tu Sylwia Zostaje w szpitalu Rozwarcie na trzy ale skurcze co dwadzieścia minut, więc to będzie długo trwało. Zaczęło się trzymajcie kciuki!

Sms Myszencja82

Hej, niestety mała jest chyba z gatunków leniwców, mam skurcze, ale brak rozwarcia. Ordynator stwierdził , że jeszcze 2 tygodnie nic mi podać nie zamierza. Więc leże, chodze, a wieczorami sie zwijam, bo boli, ale wg personelu wymyślam, bo jak nie mam rozwarcia to to jeszcze nie jest poród. Tak więc nastawiam sie jeszcze na 2 tygodnie w szpitalu.:-( gratulacje dla rozpakowanych dziewczyn.

Wiadomość od Gaby:

Jestem na patologi, bo mnie brzuch bolał. Mam lekkie skurcze i zwiększyli mi dawke fenoterolu

Ionka pisze:
Olcia jest juz ze mna na sali, ladnie je, a teraz akurat spi. Jest naprawde malenka, ma gora 45cm (wg nas, bo tu nie mierza), ale to kobietka z charakterem! :)

reklama
Do góry