reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości z porodówki - Marcóweczki 2010

reklama
marti8

Hej jestem na patologii, brzuch boli masakrycznie, szyjki już praktycznie nie mam. Zobaczymy co z tego się rozkręci. Pozdrowionka dla marcóweczek.

Myszencja napisala:

Hej. Ja nadal tutaj leze:( wczoraj odszedł mi czop śluzowy i część wód. Od wtorku mam skurcze i nikt nawet mnie nie zbadał. Ordynator mówi że to jeszcze czas. Dzisiaj na ktg małej spadła oscylacja serduszka. Nikt tu nic nie mówi ani nie robi. Jestem przerazona i załamana. Myszencja.

Kolejna wiadomość od Myszencji!

Hej. Po 23 bede miała jeszcze badanie przepływów i ginekologiczne. Łożysko odmówilo podłuszeństwa, chcą w miare szybko rozwiązać ciążę. Czekam na decyzje czy cc czy sn stymulowane oxy. Jak tam dziewczyny? Rybka i młoda mamuska? Dobrej nocki.

Myszencja

Czesc. No więc dzisiejsze ktg ok. Zaczely sie mocniejsze troche skurcze, serduszko wróciło do normy, czekamy czy coś sie ruszy. Najgorsza bezsilnosc i niewiadoma. Wciąz niewiem kiedy i jak, mała przyjdzie na świat. Pozdrawiam Was wszystkie i dziękuje za wsparcie.

Nie miałam jak sie odezwać ze szpitala. Znalazłam sie tam nagle, miałam cc i juz z córeczka:)w domku jesteśmy. Milenka urodziła sie 5.02. o 16,11 waga 3800 i dł 55cm Jest przepiękna:)Oto ona:)
1003591m.jpg
MILENKA ALICJA

Ostatnia edycja:
Sms od Madzia84:
"Hejka. My się nawet dobrze czujemy, skurczybyk był tylko jeden malutki, ale martwi ich to krwawienie. jak będzie dzisiaj dobrze to pewnie jutro wyjdę. GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH MAMUSIEK! POZDRAWIAMY!"

sms od marti8

Hej tu marti jestem od wczoraj w nocy na porodówce, ale dopiero 4 cm rozwarcia, a ból jest ogromniasty, mała strasznie naciska główką. Mam nadzieję, że u was wszystko ok. Pozdrawiam.

reklama
Myszencja:

hej. czekam na powtorke ktg, bo z serduszkiem malej znów cos sie dzieje. lekarze sie smieja ze panikuje a mi chce sie wyc z bezsilnosci, bo oni ciagle maja czas. Dzis zaczal mi sie 39tc. w piatek lozysko ponoc bylo nieciekawe. moze panikuje ale tutaj nikt nic nie mówi :-(

Do góry