reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja byłam mega pozytywnie nastawiona na starania w tym cyklu, oprócz tego, że nie uprawialiśmy seksu dzień po owu (wg kalendarzyka) to nie mam do nas żadnych zastrzeżeń w tej kwestii. Teraz od dwóch dni mega spadł mi humor. Nie ułatwia mi tego to, że muszę rozejrzec się za prezentem na roczek dla chrześnicy męża. Pójdę na ten roczek i oprócz tej małej księżniczki zobaczę jeszcze jej mamę w kolejnej ciąży... boję się tego po prostu.

Mam tak samo. Kiedy testujesz? U mnie wg kalendarzyka okres powinien być 6 października

U mnie powinien być koło 3 października, ale testuje 30 września, to będzie jakiś 11 dni po owu. A Ty?

reklama
Ja byłam mega pozytywnie nastawiona na starania w tym cyklu, oprócz tego, że nie uprawialiśmy seksu dzień po owu (wg kalendarzyka) to nie mam do nas żadnych zastrzeżeń w tej kwestii. Teraz od dwóch dni mega spadł mi humor. Nie ułatwia mi tego to, że muszę rozejrzec się za prezentem na roczek dla chrześnicy męża. Pójdę na ten roczek i oprócz tej małej księżniczki zobaczę jeszcze jej mamę w kolejnej ciąży... boję się tego po prostu.

Mam tak samo. Kiedy testujesz? U mnie wg kalendarzyka okres powinien być 6 października

Myślałaś o rozmowie z psychologiem? Jak na tak krótki czas starań bardzo dużo w Tobie negatywnych emocji. Na początku starań zazwyczaj jest więcej ekscytacji niz nerwów. Jeśli już teraz tak bardzo przeżywasz niepowodzenie to warto zadbać o siebie. Oczywiście życzę Ci żebyś już zaszła w ciążę i nie musiała się w ogóle niczym więcej przejmować, ale prawda jest taka ze ta ciąża może się pojawić za miesiąc, rok czy 10 lat i jeśli już teraz tak bardzo się spalasz to w jakiej kondycji będziesz wtedy?

Widać ,Że bardzo to przezywasz i napewno to nie pomaga . Można by kogoś pouczać ,ale nie chce by tak to wyglądało bo sama wiem na swoim przykładzie ze tego nie da się tak weeliminowac . Starania mogą różnie trwać wszystko zależy od obu osób nie jednej . I najlepiej podejść z dystansem bo to może buc miesiąc a może być dużo dłużej oczekiwanie na dziecko i nie ma co się denerwować od razu .

Jesień lubię z jednego powodu😛

Załączniki

• FB_IMG_1664102038657.jpg
    FB_IMG_1664102038657.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry