Moonstone
Moderator
Dokładnie wcześniej byłam u M.S. i tez byłam zadowolona - ale on ma czasami za długi język a JW jest spokojniejszyCzyżby pan W.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie wcześniej byłam u M.S. i tez byłam zadowolona - ale on ma czasami za długi język a JW jest spokojniejszyCzyżby pan W.?
No to obyś była bardziej zadowolona niż ja.Dokładnie
I dodam, że mnie nie zbadał.Dokładnie wcześniej byłam u M.S. i tez byłam zadowolona - ale on ma czasami za długi język a JW jest spokojniejszy
Wiesz, ciężko mi ocenić - ale ogolnie mam wrażenie ze lekarze w Opolu lepiej radzą sobie z prowadzeniem ciąży niż z doprowadzeniem do niej (tu polubiłam dr Ziętka). Co do kwestii poronień to już w ogole nie umiem się wypowiedzieć.I dodam, że mnie nie zbadał.
Może po prostu między nami nie wytworzyło się flow.
Co nie zmienia faktu, że jak na taką legendę, to naprawdę liczyłam na dokładne zbadanie.
Następnie zalecenia, a nie rady w stylu: „Naprawdę, proszę się wypłakać.” (Chyba 5 razy mi to powiedział). Tym bardziej, że przyszłam z wieloma badaniami, wynikami i chciałam się dowiedzieć, o co je uzupełnić.
Kuwa, ja już dawno byłam wypłakana i mu to w końcu powiedziałam, bo noe wytrzymałam .
Robiąc badania w lipcu miałam 137 czyli poniżej normy ale okazało się ze jest anemia, niedobór b12. wczorajszy wynik pokazuje 187 czyli mieści się w widełkach myślisz dalej jest niski poziom czy odpuścić ten temat ?To chyba ja Ci pisałam.
Robiąc badania w lipcu miałam 137 czyli poniżej normy ale okazało się ze jest anemia, niedobór b12. wczorajszy wynik pokazuje 187 czyli mieści się w widełkach myślisz dalej jest niski poziom czy odpuścić ten temat ?
To nie jest takie proste.Ona mówi, że mieszczę się w górnej normie przy założeniu innych badań tarczycowych ok i jeśli brak u mnie chorób immunologicznych. Jeśli są choroby immunologiczne i inne parametry z tarczycy nie tak, wtedy trzeba zbijać jak najbardziej
nic nie przebije lekarzy i ich kołeczka to wyliczania wieku ciążyTo tak jak ja dostałam zjebe u ginekologa, że z czym ja przyszłam skoro beta 19 to błąd laboratoryjny bo dostałam okres xd A tutaj w szpitalu ostatnia miesiączkę liczą mi tę sierpniową i traktują już jak kobietę w ciąży, póki nic się nie pokaże, beta będzie rosła itp.. obłęd
Myślę, że w kwestii poronień, to w naszym kraju ciężko o lekarza, który kompleksowo by się zajął taką pacjentką.Wiesz, ciężko mi ocenić - ale ogolnie mam wrażenie ze lekarze w Opolu lepiej radzą sobie z prowadzeniem ciąży niż z doprowadzeniem do niej (tu polubiłam dr Ziętka). Co do kwestii poronień to już w ogole nie umiem się wypowiedzieć.