reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

@acetylocholina kciuki zeby to była jednak prawidłowa ciąża. Ja teraz tez żyłam w zawieszeniu czy to nie cp. Zobacz jak u mnie Beta przyrasta. Dalej nie wiem co z tego będzie. Po tym przyroście bety 47% mój gin mówił, ze to na 90% nieprawidłowa ciąża, czekałam na spadek bety, a ona zaczęła przyrastać. We wtorek byłam na usg w szpitalu u niego i pojawił soe pecherzyk 4mm w macicy/ dziś powtórzyłam bete i usg w przyszłym tygodniu. Także czekam tez poki co w niepewności co i jak.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki
Zostaje.. 3 lekarzy jeden po drugim robiło mi USG i nie widać NIC.. płynu nie ma, przydatki książkowe, macica książkowa endometrium tylko 6, jajowody książkowe, jajniki również.. Lekarz mówi, że w nd zdobią mi USG i w pon też.. Masakra 🤯 Mówią, że to może być cp, może być efekt po stymulacji, może coś wyrosnąć w macicy.. nie jest w stanie powiedzieć co to, ale coś jest bo z dupy hcg nie rośnie.. Także Przemek zaraz przywiezie mi zestaw do paznokci i nakurwiam.. Chyba se też włosy zafarbuje bo mam odrost 🤯

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Myślę, że w kwestii poronień, to w naszym kraju ciężko o lekarza, który kompleksowo by się zajął taką pacjentką.

Przynajmniej ja tak czułam, że moje poronienie, to była porażka dla lekarza. I potraktował to, jak swoją zawodową porażkę.
to mój lekarz w takim razie jest złoty, bo od razu zaczął lecieć z diagnostyką na kilka frontów 😝

Hej, od dłuższego czasu obserwuję forum ale nie odważyłam się wcześniej napisać. Jestem po 2 poronieniach, starania na Clexane, Acard, accofil i intralipid, progesteron + witaminy. Proszę o wpisanie na testowanie 23.09 :)

Hej 🙂
Tyle nas wtedy testuje, że musi coś z tego wyjść 🤣🤣🤣

Hej, od dłuższego czasu obserwuję forum ale nie odważyłam się wcześniej napisać. Jestem po 2 poronieniach, starania na Clexane, Acard, accofil i intralipid, progesteron + witaminy. Proszę o wpisanie na testowanie 23.09 :)
No cześć! Już wpisałam 😁 Jakie badania robiłaś? Długo się starasz? 😉

Robiąc badania w lipcu miałam 137 czyli poniżej normy ale okazało się ze jest anemia, niedobór b12. wczorajszy wynik pokazuje 187 czyli mieści się w widełkach myślisz dalej jest niski poziom czy odpuścić ten temat ?
Ja bym na razie odpuściła, bo po zastosowaniu leczenia, od razu płytki poszły w górę i wynik mieści się w normie i w sumie już nie ma co mówić o małopłytkowości.

Na upartego dla uspokojenia sumienia możesz poszerzyć badania o APTT i INR, żeby sprawdzić czas krzepnięcia. To
Nie są drogie badania, a zobrazują dużo.

Widzę, że to idzie w dobrym kierunku🙂.

reklama
Do góry