lady_in_blue
Fanka BB :)
Obstawiam że tak. Albo jutro. Ale sądząc po tym progesteronie to chyba dziś. Zobaczę jeszcze co mi lekarz odpisze :-).Czyli co, dziś owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obstawiam że tak. Albo jutro. Ale sądząc po tym progesteronie to chyba dziś. Zobaczę jeszcze co mi lekarz odpisze :-).Czyli co, dziś owu?
Obstawiam że tak. Albo jutro. Ale sądząc po tym progesteronie to chyba dziś. Zobaczę jeszcze co mi lekarz odpisze :-).
To nie widzę innej opcji, jak pozytywny test w niedzielę 9.10.Pełnia Księżyca wypada w niedzielę, 9 października o godzinie 22:54
He dziewczyny, na pewno już kojarzycie mnie z dwóch ostatnich prostow,dzisiaj zrobiłam przyrost bety i byłam w wielkim rozczarowaniu gdy zobaczyłam teraz wynik, ale są podane inne normy, laboratorium to samo, biorę duphaston 2x dziennie. Nie mogę się dodzwonić do lekarza. Od jutra przestać brać i wziąć to za biochemiczna ?
27Dc 19,4
29dc( dzień miesiaczki ) 17,6
To już 3 raz…. Nie spodziewałam się ze w tak młodym wieku tak ciężko zajść w ciążeNo niestety beta już spada w takim przypadku powinno się odstawić leki i kontrolować bete
To już 3 raz…. Nie spodziewałam się ze w tak młodym wieku tak ciężko zajść w ciąże
Partner zdrowy jak ryba, u mnie jedynie chore serce i niedomoga lutealna. Jestem bardzo młoda. Mam 22 lata, partner 26 ale oboje mamy swoje dobrze prosperujące firmy wiec mamy dobre podłoże i naszym marzeniem od zawsze było być młodymi rodzicami. Niestety to 3 ciąża biochemiczna w tym roku, we wtorek mam lekarza wiec porozmawiam z nim co dalejStrasznie mi przykro czy jakoś się diagnozujecie? Przepraszam ale nie pamiętam jeśli mówiłaś
Partner zdrowy jak ryba, u mnie jedynie chore serce i niedomoga lutealna. Jestem bardzo młoda. Mam 22 lata, partner 26 ale oboje mamy swoje dobrze prosperujące firmy wiec mamy dobre podłoże i naszym marzeniem od zawsze było być młodymi rodzicami. Niestety to 3 ciąża biochemiczna w tym roku, we wtorek mam lekarza wiec porozmawiam z nim co dalej
Nie robiłam tych badań ale bardzo dziękuje za podpowiedzi, porozmawiam o tym z lekarzem, czy są jakieś badania w tym kierunku które jeszcze powinnam zrobić ?A jak badanie nasienia? Jak fragmentacja? Niestety nasienie jest często przyczyną wczesnych poronień. U Ciebie warto zrobić pakiet w kierunku trombofilii. Robiłaś?