pluto_nova
Moderator
smarkam, pluję i na @black_angel zarazki transportujęCholera... proszę przeziębić mnie online, bo tez liczę na
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
smarkam, pluję i na @black_angel zarazki transportujęCholera... proszę przeziębić mnie online, bo tez liczę na
No teraz juz w miarę widzę, przyszłość moją w okrągłej, zakatarzonej postacismarkam, pluję i na @black_angel zarazki transportuję
@black_angel masz też ode mnie smarkowe fluidy!smarkam, pluję i na @black_angel zarazki transportuję
Dziewczyny zapytam was tutaj bo nie mam kogo się doradzić. Od momentu rozpoczęcia starań o dziecko w drugiej połowie cyklu (po owulacji) mam dziwne objawy. Nie są to objawy wymyślone, szukane na siłe. Bowiem po owulacji mam lekkie ale dość wyraźne bóle macicy i jajników. Do tego tak jakby swędzi mnie jajowód, nie umiem tego opisać. Później od 5 do 10 dpo odczuwam ukłucia dość częste nawet kilka razy na godzinę. Mimo tego, że te objawy mam już któryś cykl, ciąży nie ma. Zastanawia mnie to i staram się wszystko analizować. Do głowy przychodzą mi różne rzeczy, może to problemy z zagniezdzeniem ? Albo z macicą jest coś nie tak? Czy któraś z was tak miała ? Proszę o szczere odpowiedzi
@black_angel masz też ode mnie smarkowe fluidy!
Pojechałam na tę durną delegację i o ile w sobotę miałam wyraźne (wciąż negatywne) kreski testowe na owulaku, tak teraz po powrocie są duchy duchów. Coś mi mówi, że przegapiłam owu, a plemniki z piątkowych seksów mogły nie dotrwać do castingu Teraz 13dc, zazwyczaj miałam owu w okolicy 19 dc, ale ten przeskok kolorów mi się nie podoba. Czas na kupno termometru...
Miałam przed wyjazdem lekkiego ślimaka, ale mogłam go mieć "z tęsknoty", bo jednak nie lubię się (jeszcze ) z małżem rozstawać. Może casting dopiero przed namiCo miesiąc mi tak skacze
I co miesiąc jak już pisałam jestem podniecona ze będzie wczesna owu i jest w tym msc takie ladne testy były już w 10 dc bo piękne! A dziś 17 i wczoraj ledwo widoczne duchy
Za to wreszcie zalał mnie śluz więc liczę na owu na dniach
Gratuluje! I trzymam kciuki żeby teraz już z górki to był pierwszy transfer?Na ten moment tak ;-)
TSH ma dużą zmienność dobową i wyciąganie wniosków z takiego wyniku niewiele da.Macie jakiś pomysł dlaczego TSH nagle skacze? Biorę euthyrox i miałam ładnie zbite na 1,7 z pierwotnego 2,2. Ostatnie badanie trzy tygodnie temu. Dzisiaj przy okazji innych badań dorzuciłam tez TSH, a tam 2,9... Nigdy takiego nie miałam.
Czy metformina mogłaby mieć jakiś wpływ na to? Nic innego nie zmieniłam