reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dzień dobry! Chciałabym zapytać jak wy się czujecie w te jesienne chłodne dni ? Dopadła już was jesienna chandra? Mnie już niestety tak.
Ja szczerze mówiąc nie wiem czy mogę liczyć na październikową ciąże bo już drugi raz w tym miesiącu jestem chora. 🤦‍♀️
Absolutnie!
Nie miewam czegoś takiego, jak jesienna chandra.
Październik to miesiąc urodzin mojej mamy, moje imieniny w tym samym dniu.
Zaczynamy jeździć na spektakle, oglądać filmy, bo latem mamy mnóstwo pracy przy domu i ogrodzie i po prostu nie miewamy czasu na takie rzeczy.
Lubię ten jesienny czas. Każda pora ma swoje zalety. Ja i w listopadzie potrafię znaleźć piękno 🙂.

Co prawda jakaś cholera się próbuje przyczepić, ale chcę ją zdusić w zarodku.

reklama
Absolutnie!
Nie miewam czegoś takiego, jak jesienna chandra.
Październik to miesiąc urodzin mojej mamy, moje imieniny w tym samym dniu.
Zaczynamy jeździć na spektakle, oglądać filmy, bo latem mamy mnóstwo pracy przy domu i ogrodzie i po prostu nie miewamy czasu na takie rzeczy.
Lubię ten jesienny czas. Każda pora ma swoje zalety. Ja i w listopadzie potrafię znaleźć piękno 🙂.

Co prawda jakaś cholera się próbuje przyczepić, ale chcę ją zdusić w zarodku.

Kocham jesień 😍
Kiedyś byłam team wiosna, ale im jestem starsza tym więcej we mnie jesieniary😂
Podobno lubi się porę roku, w której się urodziło. Październik to rzeczywiście mój miesiąc urodzin i od kilku lat kocham jesień całą sobą 😍

13 dzień cyklu:
LH 19,87 mIU/ml
Estradiol 142,00 pg/ml
Progesteron 0,41 ng/ml

Zobacz załącznik 1447561

Beginning Get Ready GIF by Joe Biden

Lekarz mi jeszcze nie odpisał na SMS ;-). Ale widać, że lecimy w pik ;-).
14 dzień cyklu:
LH 29,08 mIU/ml
Estradiol 112,00 pg/ml
Progesteron 0,85 ng/ml

Czyli wydaje mi się, że pik LH był między wczorajszym i dzisiejszym pobraniem krwi.

Dzisiejszy test już słaby:

Screenshot_20220929-164410-237.png

reklama
Kocham jesień 😍
Kiedyś byłam team wiosna, ale im jestem starsza tym więcej we mnie jesieniary😂
Podobno lubi się porę roku, w której się urodziło. Październik to rzeczywiście mój miesiąc urodzin i od kilku lat kocham jesień całą sobą 😍
Ja lubię w zasadzie wszystkie pory roku.
Ale jesień i wiosnę chyba najbardziej właśnie.
Jesień jest taka magiczna🤩.

Jedynie najmniej mnie urzeka marzec i początek kwietnia.

Do góry