E
eag
Gość
Kurde chyba nie widać mojego Avatara kuleeeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać ;-)Kurde chyba nie widać mojego Avatara kuleeeee
Ja już widzę 2 min temu jeszcze nie było.Kurde chyba nie widać mojego Avatara kuleeeee
ja miałam potwierdzone monitoringiem i susze w gatkach przez jakis czas tak miałam… nie pamietam nawet kiedy wróciło do „normy”Czy miałyście kiedyś cykl bez typowego "płodnego śluzu", a owulacja była potwierdzona?
Mam złe przeczucia co do tego cyklu... Dzisiaj 13dc, a śluz cały czas taki gęsty jak po miesiączce, testy owu negatywne zazwyczaj śluz typu płodnego zaczynał się już 9-10 dnia. Do tego wyszło mi zimno na ustach
Ja mam teraz taką sytuację i myślę, ze owu jeszcze przede mną aczkolwiek paski i temperatura w tym cyklu jest dosc ciekawa. Śluz mam bardziej wodnisty i biały i dosc duzo go... ale na plodne chyba za wcześnie było dziś mam 12 dzien cykluCzy miałyście kiedyś cykl bez typowego "płodnego śluzu", a owulacja była potwierdzona?
Mam złe przeczucia co do tego cyklu... Dzisiaj 13dc, a śluz cały czas taki gęsty jak po miesiączce, testy owu negatywne zazwyczaj śluz typu płodnego zaczynał się już 9-10 dnia. Do tego wyszło mi zimno na ustach