reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Mój okres wreszcie wygasa ... 6 dni mój rekord jak na razie. Mąż wyjeżdża w niedzielę lub poniedziałek w delegacje owulacja ma być planowo w następną sobotę więc cud będzie jak mi się przesunie. Liczyłam na wrzesień a się przeliczyłam 🤔🤔🤔 patrząc na październik też nie ma bardzo na co liczyć więc chyba w tym roku u mnie nie wyjdzie z tego nic. Ale nie wypisuje się z testowania... Wszystko się może zdarzyć, liczę że będzie padać ( mąż pracuje na zewnątrz) i mąż wróci z delegacji wcześniej 🤞🤞🤞🤞 dlatego kocham jesień bo pogoda jest nieprzewidywalna ❤️❤️❤️

U mnie tez jakies gowno, w tym cyklu. Temperatura w dol, pasek owu ledwo widoczna kreska a od dzis biały nie przezroczysty sluz 🙄😥😭

Załączniki

• Screenshot_20220901-073516_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20220901-073516_OvuFriend.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 63
No nic, w następnym miesiącu się poprawisz 😂
Ja jeszcze się nie poddaje.
Póki nie ma okresu jest nadzieja 😄
Może owu mi się przesunęła, w końcu polegałam tylko na "znam swoje ciało".
A jeśli teoria @olka11135, że u każdej pary implantacja wychodzi w tym samym dniu cyklu jest prawdziwa, to u mnie dopiero jutro powinno się zagnieździć 🙄
No i główny argument - Ariah mówiła, że we wrześniu będzie nowe życie 😋

Mój okres wreszcie wygasa ... 6 dni mój rekord jak na razie. Mąż wyjeżdża w niedzielę lub poniedziałek w delegacje owulacja ma być planowo w następną sobotę więc cud będzie jak mi się przesunie. Liczyłam na wrzesień a się przeliczyłam 🤔🤔🤔 patrząc na październik też nie ma bardzo na co liczyć więc chyba w tym roku u mnie nie wyjdzie z tego nic. Ale nie wypisuje się z testowania... Wszystko się może zdarzyć, liczę że będzie padać ( mąż pracuje na zewnątrz) i mąż wróci z delegacji wcześniej 🤞🤞🤞🤞 dlatego kocham jesień bo pogoda jest nieprzewidywalna ❤️❤️❤️
czasem nasze ciało ma różne zawirowania :D
pamiętam z forum taką jedną dziewczynę, która też się zapisywała z nami na wątki miesięczne. Starali się jakoś rok> jednego miesiąca złapali z mężem kowid i chcieli odłozyć ten miesiąc, więc uprawiali seks tak, żeby ominąć dni płodne. I zaszła 😂
nasz organizm potrafi se niezłe jaja zrobić czasem

czasem nasze ciało ma różne zawirowania :D
pamiętam z forum taką jedną dziewczynę, która też się zapisywała z nami na wątki miesięczne. Starali się jakoś rok> jednego miesiąca złapali z mężem kowid i chcieli odłozyć ten miesiąc, więc uprawiali seks tak, żeby ominąć dni płodne. I zaszła 😂
nasz organizm potrafi se niezłe jaja zrobić czasem

Co ma być to będzie 💪💪💪
Jak nie ten rok to 2023 będzie mój !!!
Kiedyś musi się udać.
Może z tej tęsknoty mi się przesunie owulacja🤣🤣🤣i grzecznie poczeka do powrotu męża 🤣😆

reklama
Do góry