reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja z niecierpliwością czekam na wieści od Ciebie 😊
jak mi miło :-)

Naprawdę mam tak głowę zajęta, że nie mam czasu myśleć o staraniach. Eh.. ten wrzesień.
Może to dobrze, że głowa zajęta.
Jak się uda to będzie wielka radość.. jak nie… to będę czekać na październik.

Naprawdę nie wierzyłam, że te starania potrwają tak długo. Myślałam ze góra 3 miesiące 😂 heh jaka byłam naiwna.

reklama
Przez biel która dziś mnie poraziła na pinku juz nic mnie nie zaskoczy.. dwa dni temu biel, wczoraj widoczny cień i to nie z pierwszego moczu, a dziś znowu biel i to na oprawionych pinkach ? Chce mi się wyć laski. Czekam do 7.00 i idę z łzami w oczach na betę.
Nie zgadzam się na takie rzeczy, a jak sluz czysciutki? Trzymam kciuki 🤞🤞za betę

Nie zgadzam się na takie rzeczy, a jak sluz czysciutki? Trzymam kciuki 🤞🤞za betę
Tak, czysto wiec tym bardziej nie rozumiem. Wiem, ze tej wczorajszej kreski sobie nie wymyślałam, nie jest szara, jest różowa j widoczna gołym okiem. Wiec jakim cudem ja się pytam..
jeśli pink mnie tak oszukał to zaprzestaje testowania wgl.. tylko beta w dniu spodziewanej miesiączki i tyle.

Tak, czysto wiec tym bardziej nie rozumiem. Wiem, ze tej wczorajszej kreski sobie nie wymyślałam, nie jest szara, jest różowa j widoczna gołym okiem. Wiec jakim cudem ja się pytam..
jeśli pink mnie tak oszukał to zaprzestaje testowania wgl.. tylko beta w dniu spodziewanej miesiączki i tyle.
kurde No całkiem dziwna ta historia… Beta rozwieje wszelkie wątpliwość… Trzymam kciuki 🤞🤞🤞
@Agnes4312 szczałaś, czy jeszcze śpisz? 😝

Robiłam co mogłam, nie tak chciałam rozpocząć wrzesień :( @pluto_nova tylko nie krzycz 😋
Dzisiaj mam chyba 11 dpo, ale niczym nie monitorowałam cyklu.

Załączniki

• Screenshot_20220901_070618_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220901_070618_com.android.gallery3d.jpg
    249,8 KB · Wyświetleń: 138
reklama
Do góry