reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ale się ubawiłam tymi Waszymi historiami 🤣😅 my też używamy ręcznika papierowego tylko ja zawsze krzyczę na mojego że jeden listek i tyle, przytykam piździoszke i oddaje zawartość w toalecie. Oczywiście bardzo często zdarza mi się leżeć z 20 min z nogami na ścianie 🤣 a pamiętam jak w udanym cyklu z którego mam synka wróciłam akurat z nocki rano no i były seksy po mi w robocie owulak wyszedł pozytywny i właśnie przytkałam tak jak zwykle i mi się zasnęło całą zawartością, obudzilam sie dopiero po kilku h i poszłam do lazienki. Do dziś zastanawiam się czy czasem właśnie to jakoś nieprzyczynilo się do zapłodnienia że plemniory miały duzooo czasu zeby dotrzec :)
moja przyjaciółka sie starała (ale tak na luzie, bez badań) 4 lata i właśnie mówi, że z takiego seksu, gdzie zasnęła z zawartością ma córkę. Ile w tym prawdy, nie wiem. ALe u mnie nie ma na to szans, bo ja muszę być wysikana pierdyliard razy przed snem

reklama
Niektórzy próbują z kubeczkiem menstruacyjnym albo jest nawet taki specjalny do tego celu :)

Natknęłam się na takie w necie. Ale jakoś się nie skusiłam żeby spróbować ...
Pojawił mi się mega rozciągliwy śluz, cycki bolą ale do pozytywnego testu jeszcze daleko ... Ostatnio też tak miałam i z cyklu nic nie wyszło a byłam u lekarza wtedy....

Natknęłam się na takie w necie. Ale jakoś się nie skusiłam żeby spróbować ...
Pojawił mi się mega rozciągliwy śluz, cycki bolą ale do pozytywnego testu jeszcze daleko ... Ostatnio też tak miałam i z cyklu nic nie wyszło a byłam u lekarza wtedy....
ja ogólnie w to nie wierzę. Ale tonący brzytwy się chwyta... xD

moja przyjaciółka sie starała (ale tak na luzie, bez badań) 4 lata i właśnie mówi, że z takiego seksu, gdzie zasnęła z zawartością ma córkę. Ile w tym prawdy, nie wiem. ALe u mnie nie ma na to szans, bo ja muszę być wysikana pierdyliard razy przed snem
No generalnie nie jest polecane zasypiać z zawartością, bo można nabawić się infekcji, a nie ciąży.
Nie jest też zalecane po nadmierne mycie.
Za to wysikiwanie zawartości jest bardzo zalecane i delikatne podmycie.

Zresztą nie wyobrażam sobie zasnąć z zawartością. Przecież to by cały czas wylatywało. Blee.

No generalnie nie jest polecane zasypiać z zawartością, bo można nabawić się infekcji, a nie ciąży.
Nie jest też zalecane po nadmierne mycie.
Za to wysikiwanie zawartości jest bardzo zalecane i delikatne podmycie.

Zresztą nie wyobrażam sobie zasnąć z zawartością. Przecież to by cały czas wylatywało. Blee.
no ja właśnie tak czy tak zawsze ide siku po, bo ja muszę być wysikana na 100, żeby zasnąć

Ja chyba spróbuję z tym kubeczkiem, są nawet specjalne tak jak wyżej tu była mowa. W sumie co szkodzi... Warto spróbować 😁

reklama
Do góry