reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Tak o to też. Tzn on się niby oddzywa, ale ja tak bardziej służbowo. Ale pewnie mi jeszcze dziś przejdzie bo ja się nie umiem gniewać. Wiem że to dziecinada moje zachowanie, ale serio mnie wpienił
dobra, pytanie zasadnicze: kiedy owulujesz? 😂
bo jak teraz to weź idź wyciągnij rękę lub cycka na zgode ;D

Ja nie wiem czy niektórzy lekarze nie mają sponsorowanego ovarinu bo mi go też dwóch polecało. A on ma niby gorszy skład niż to co biorę czyli prenacaps ovi
Też tak myślę. Mój gin nawet miał takie gratisiki po 2 tabletki ovarinu i rozdawał.
A też już bym go sama nie kupiła, tylko po radach @Bibi89 wybrała taki inozytol, który ma dobre proporcje.

Zresztą za duphastona chyba też mają 🤑 bo o tym pisał kiedyś doktor Janowiec na ig

dobra, pytanie zasadnicze: kiedy owulujesz? 😂
bo jak teraz to weź idź wyciągnij rękę lub cycka na zgode ;D

Nie nie spokojnie 🙂 wzięłam pod uwagę wynik testu
To mój owulak z dziś 🤣🤣
Także mogę się fochać jeszcze 🤣🤣🤣
Ale czuję że dziś się pogodzimy... ja boje się burzy i pewnie będę się chciała wtulić w nocy
W sumie dziś on świece zapalił ... Tyle że o to że prądu nie ma 😆😆😆😆😆

Załączniki

• 6226d025-2c12-407a-9956-79dce9c8eb26.jpeg
    6226d025-2c12-407a-9956-79dce9c8eb26.jpeg
    101 KB · Wyświetleń: 57
Nie nie spokojnie 🙂 wzięłam pod uwagę wynik testu
To mój owulak z dziś 🤣🤣
Także mogę się fochać jeszcze 🤣🤣🤣
Ale czuję że dziś się pogodzimy... ja boje się burzy i pewnie będę się chciała wtulić w nocy
W sumie dziś on świece zapalił ... Tyle że o to że prądu nie ma 😆😆😆😆😆
no dobra, to możesz się fochać 😂

reklama
Do góry