reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja zakończyłam wczoraj leczenie kanałowe zęba i tak mnie boli , ze jprd.... doczytalam, ze moze boleć do 3 tyg 😱😱😱 na szczęście jelita wrociły na swoje miejsce i ból brzucha minął.
@acetylocholina trzymam kciuki żeby to nie byla cp, czekamy na wyniki.

U mnie temperatura w gorę, obudzilam sie z taką niestrawnoscią, że szok jakby ktoś mi odwazniki polozył wzdłuż lini po cc. I jeszcze deszcz - co za dzien, się szykuje niezafajny.
wygląda na to, że owulacja była 6.09 😉 Teraz temperatury powinny iść ładnie liniowo w górę - będziemy obserwować 😁

daj znać jak będziesz miała wyniki, bo faktycznie dziwna ta sytuacja
Od razu dam znaka :) na razie stoję w kolejce na badania, na 19:30 mam gineksa, chyba, że będzie fest masakra to podjadę do szpitala.. No dziwne to.. mdli mnie i mam normalny okres. Dziś miałam zacząć brać lamette i nowe starania no ale klops..

Od razu dam znaka :) na razie stoję w kolejce na badania, na 19:30 mam gineksa, chyba, że będzie fest masakra to podjadę do szpitala.. No dziwne to.. mdli mnie i mam normalny okres. Dziś miałam zacząć brać lamette i nowe starania no ale klops..
Ja miałam podobną sytuację w czerwcu. Miałam okres a potem w 8 dc bhcg 64 a prog 0,70. Na szczęście bhcg samo spadło, jedna z teorii co to się zadziało to faktycznie cp. Macica nie wiedziała, że jest w ciąży, więc miałam okres.
U mnie wszystko wróciło do normy w tym samym cyklu i endo i owulacja.
Trzymam kciuki, żeby u ciebie też dobrze się skończyło 😊

reklama
A moja temp. może coś wskazywać, czy po prostu tak sobie leci po owu?

Załączniki

• 6670eee8-4de5-4ed5-b355-eff16fbf4281.jpeg
    6670eee8-4de5-4ed5-b355-eff16fbf4281.jpeg
    38,2 KB · Wyświetleń: 63
Do góry