reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja zakończyłam wczoraj leczenie kanałowe zęba i tak mnie boli , ze jprd.... doczytalam, ze moze boleć do 3 tyg 😱😱😱 na szczęście jelita wrociły na swoje miejsce i ból brzucha minął.
@acetylocholina trzymam kciuki żeby to nie byla cp, czekamy na wyniki.

U mnie temperatura w gorę, obudzilam sie z taką niestrawnoscią, że szok jakby ktoś mi odwazniki polozył wzdłuż lini po cc. I jeszcze deszcz - co za dzien, się szykuje niezafajny.
wygląda na to, że owulacja była 6.09 😉 Teraz temperatury powinny iść ładnie liniowo w górę - będziemy obserwować 😁

daj znać jak będziesz miała wyniki, bo faktycznie dziwna ta sytuacja
Od razu dam znaka :) na razie stoję w kolejce na badania, na 19:30 mam gineksa, chyba, że będzie fest masakra to podjadę do szpitala.. No dziwne to.. mdli mnie i mam normalny okres. Dziś miałam zacząć brać lamette i nowe starania no ale klops..

Od razu dam znaka :) na razie stoję w kolejce na badania, na 19:30 mam gineksa, chyba, że będzie fest masakra to podjadę do szpitala.. No dziwne to.. mdli mnie i mam normalny okres. Dziś miałam zacząć brać lamette i nowe starania no ale klops..
Ja miałam podobną sytuację w czerwcu. Miałam okres a potem w 8 dc bhcg 64 a prog 0,70. Na szczęście bhcg samo spadło, jedna z teorii co to się zadziało to faktycznie cp. Macica nie wiedziała, że jest w ciąży, więc miałam okres.
U mnie wszystko wróciło do normy w tym samym cyklu i endo i owulacja.
Trzymam kciuki, żeby u ciebie też dobrze się skończyło 😊

reklama
A moja temp. może coś wskazywać, czy po prostu tak sobie leci po owu?

Załączniki

• 6670eee8-4de5-4ed5-b355-eff16fbf4281.jpeg
    6670eee8-4de5-4ed5-b355-eff16fbf4281.jpeg
    38,2 KB · Wyświetleń: 57
Do góry