reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny pomocy... Bo ja się ***** po prostu martwię o swoje zdrowie.. A Wy z doświadczenia... W pon beta 19 a próg 0.20 i okres taki dość.. Źle się czuje, jest mi caly czas słabo i chce mi się rzygać. Lekarz nie mój prowadzący powiedział, że to żadna ciąża i tyle.. Teraz o 23 jeblam se test po białym w domu i chciałam zobaczyć czy coś jeszcze wychodzi skoro w pon beta była tylko 19.. dużo dziś sikalam, wypiłam winko.. no i testy taki. O ciąży nie ma mowy.. ale żeby tak długo się utrzymywało? Czy to norma? W pon o 5 rano w pracy robiłam ten test i nie bylo na nim nic widać a beta 19.. jadę rano na betę i do ginekologa żeby podał mi leki... Masakra jakas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
moja przyjaciółka sie starała (ale tak na luzie, bez badań) 4 lata i właśnie mówi, że z takiego seksu, gdzie zasnęła z zawartością ma córkę. Ile w tym prawdy, nie wiem. ALe u mnie nie ma na to szans, bo ja muszę być wysikana pierdyliard razy przed snem
ja po takich kilku spankach z zawartością miałam tylko infekcje… 🥺 potem leczenie cały cykl siebie i chłopa przy okazji, więc u mnie się nie sprawdziło niestety. Teraz to 30 minut max, krótka drzemka ewentualnie ale sik obowiązkowo musi być

Dziewczyny pomocy... Bo ja się ***** po prostu martwię o swoje zdrowie.. A Wy z doświadczenia... W pon beta 19 a próg 0.20 i okres taki dość.. Źle się czuje, jest mi caly czas słabo i chce mi się rzygać. Lekarz nie mój prowadzący powiedział, że to żadna ciąża i tyle.. Teraz o 23 jeblam se test po białym w domu i chciałam zobaczyć czy coś jeszcze wychodzi skoro w pon beta była tylko 19.. dużo dziś sikalam, wypiłam winko.. no i testy taki. O ciąży nie ma mowy.. ale żeby tak długo się utrzymywało? Czy to norma? W pon o 5 rano w pracy robiłam ten test i nie bylo na nim nic widać a beta 19..
Albo wadliwy test (czego Ci życzę) albo beta jutro do sprawdzenia 🤷🏽‍♀️

moja przyjaciółka sie starała (ale tak na luzie, bez badań) 4 lata i właśnie mówi, że z takiego seksu, gdzie zasnęła z zawartością ma córkę. Ile w tym prawdy, nie wiem. ALe u mnie nie ma na to szans, bo ja muszę być wysikana pierdyliard razy przed snem
Ja mam w planach to powtórzyć w najbliższych staraniowych miesiącach tyle że będę spać z tym do pierwszej pobudki syna czyli jakieś 4h, zobaczymy czy wtedy też pyknie.

Ogólnie to nie pisałam chyba o tym wcześniej że mój mąż ma jedno jądro bo zostalo mu usunięte jak był nastolatkiem.. nie robiliśmy badania nasienia nigdy bo pierwsza ciąża biochem była z 1cs a syn z 4cs, teraz jest 5cs i
Czasem już coraz częściej myślę że może on ma dwa razy mniej plemnikow no bo jedno jądro 🤔 a te ciąże co były to były poprostu łudem szczęścia i fartem

No generalnie nie jest polecane zasypiać z zawartością, bo można nabawić się infekcji, a nie ciąży.
Nie jest też zalecane po nadmierne mycie.
Za to wysikiwanie zawartości jest bardzo zalecane i delikatne podmycie.

Zresztą nie wyobrażam sobie zasnąć z zawartością. Przecież to by cały czas wylatywało. Blee.
Wtedy byłam tak styrana 12h pracą w nocy że miałam gdzieś czy mi coś wylatuje 🤣 w sumie zgadzało by mi się to wtedy z zaleceniami tego całego ojca Sroki czy jak mu tam że kobieta powinna być umęczona xd

Dziewczyny pomocy... Bo ja się ***** po prostu martwię o swoje zdrowie.. A Wy z doświadczenia... W pon beta 19 a próg 0.20 i okres taki dość.. Źle się czuje, jest mi caly czas słabo i chce mi się rzygać. Lekarz nie mój prowadzący powiedział, że to żadna ciąża i tyle.. Teraz o 23 jeblam se test po białym w domu i chciałam zobaczyć czy coś jeszcze wychodzi skoro w pon beta była tylko 19.. dużo dziś sikalam, wypiłam winko.. no i testy taki. O ciąży nie ma mowy.. ale żeby tak długo się utrzymywało? Czy to norma? W pon o 5 rano w pracy robiłam ten test i nie bylo na nim nic widać a beta 19.. jadę rano na betę i do ginekologa żeby podał mi leki... Masakra jakas
Pokaż zdjęcie bo nie dodałas .

U mnie temperatura w gorę, obudzilam sie z taką niestrawnoscią, że szok jakby ktoś mi odwazniki polozył wzdłuż lini po cc. I jeszcze deszcz - co za dzien, się szykuje niezafajny.

Załączniki

• Screenshot_20220909-061947_Flo.jpg
    Screenshot_20220909-061947_Flo.jpg
    112,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry