reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Jak w tym szczochu jutro nie będzie ciąży to pierdole "karierę" w policji i zatrudniam się w koncernie farmaceutycznym i nakurwiam patenty na testy ciążowe które się nie mylą 🤣
Oglądam mecz, ale nie mogę się oderwać od Twoich postów i przestać rechotać :D Biegnij jutro na betę!!!!

reklama
Dziewczyny, owocnego września życzę❤️ podglądam jedynie i zaciskam kciuki! Ja w sierpniu 2 kreski, po 12 miesiącach starań - łzy radości, w końcu ciąża, będzie bobas. A tu taki ch.j. Jestem już po łyżeczkowaniu, które miałam 1 września. Jutro jadę do szpitala na betę, bo niestety po zabiegu zamiast zmaleć, urosła …. 🤔
Plis, trzymajcie kciuki za mnie, na karcie wypisu mam adnotacje „zaśniad groniasty”🤦‍♀️. Czekam na wynik histopato iii mam nadzieje, ze jednak się to nie potwierdzi, a za chwile dołączę ponownie do staraczek 🙏
Przykro mi, że Cię to spotkało... :( Wszystkie mamy nadzieję, że wyniki przyjdą asap i już nic Cię nie powstrzyma!

Dziewczyny, owocnego września życzę❤️ podglądam jedynie i zaciskam kciuki! Ja w sierpniu 2 kreski, po 12 miesiącach starań - łzy radości, w końcu ciąża, będzie bobas. A tu taki ch.j. Jestem już po łyżeczkowaniu, które miałam 1 września. Jutro jadę do szpitala na betę, bo niestety po zabiegu zamiast zmaleć, urosła …. 🤔
Plis, trzymajcie kciuki za mnie, na karcie wypisu mam adnotacje „zaśniad groniasty”🤦‍♀️. Czekam na wynik histopato iii mam nadzieje, ze jednak się to nie potwierdzi, a za chwile dołączę ponownie do staraczek 🙏
jejku, dlaczego tak jest, ze dwie kreski to dopiero początek drogi... potem j milion rzeczy może sie stać, to strasznie niesprawiedliwe

jejku, dlaczego tak jest, ze dwie kreski to dopiero początek drogi... potem j milion rzeczy może sie stać, to strasznie niesprawiedliwe
A też tak jak dziewczyny pisały wcześniej - jak wiesz więcej to te dwie kreski to początek zupełnie nowych stresów o przyrosty, bety i inne cuda. Płakać mi się chce jak czytam, że komuś w trakcie ciąży się coś stało.

Ja w sumie przeczuwałam, ze tak się niestety może skończyć. Człowiek jak już jest po stratach, nauczony doświadczeniem, ze „może być różnie”, podchodzi już do tego wszystkiego z dystansem. Szkoda mi, ale co zrobić.. Teraz lecę zadaniowo, ocieram łzy i czekam na wynik histopat (oby dobry).

Mam nadzieje, ze Ciebie los oszczędza 🤞, choć z jakiegoś powodu tutaj jesteś..

reklama
Ja w sumie przeczuwałam, ze tak się niestety może skończyć. Człowiek jak już jest po stratach, nauczony doświadczeniem, ze „może być różnie”, podchodzi już do tego wszystkiego z dystansem. Szkoda mi, ale co zrobić.. Teraz lecę zadaniowo, ocieram łzy i czekam na wynik histopat (oby dobry).

Mam nadzieje, ze Ciebie los oszczędza 🤞, choć z jakiegoś powodu tutaj jesteś..
jestem po jednym poronieniu w kwietniu, staram się dalej...

Do góry