królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Widzę w moim tel różową kreske, trzymam kciuki za betę.Na tym to już o tej porze serio ***** widać w tym świetle haha.. a rzygać mi się chce jak ****! Oczywiście że stresu xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę w moim tel różową kreske, trzymam kciuki za betę.Na tym to już o tej porze serio ***** widać w tym świetle haha.. a rzygać mi się chce jak ****! Oczywiście że stresu xD
To nam w dni płodne wlazl syn do pokoju z pytaniem : tatuś ile to jest 7+7 ... Mąż nie zdążył tyłka zakryć jak podalismy wynik wyszedł jak gdyby nigdy nic... Musi być z tego rodzeństwoTo ja może nieco zluzuję atmosferę śmieszkiem z mojego starego
Po seksach mówię mu, że coś mnie boli na dole dziwnie, jak gdyby ktoś mnie kopnął między jedno ekhem a drugie. Na co ten zrobił oczy jak pięć złotych i przerażonym tonem: "zepsułem Ci psiutę?!?!?!?!?"
Wygląda nadzwyczaj wiarygodnie, jak na późniejszy "szczoch"1Przy okazji robienia ostatniego siku przed wyjściem do pracy mówię A ***** KUPILAM TYLE TESTÓW, ZE JEBNE SE JESCZE JEDEN haha no i to zaś 25 czułość
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę !Przy okazji robienia ostatniego siku przed wyjściem do pracy mówię A ***** KUPILAM TYLE TESTÓW, ZE JEBNE SE JESCZE JEDEN haha no i to zaś 25 czułość
Musiałabyś mieć serio pecha, żeby na aż tylu testach mieć fałszywe kreskiPrzy okazji robienia ostatniego siku przed wyjściem do pracy mówię A ***** KUPILAM TYLE TESTÓW, ZE JEBNE SE JESCZE JEDEN haha no i to zaś 25 czułość
No właśnie nie.. ani w nowym targu ani w Zakopanem.. Muszę wytrzymać do jutra rana.o 6 kończę pracę i cisnę na badaniaMusiałabyś mieć serio pecha, żeby na aż tylu testach mieć fałszywe kreski
A nie masz u siebie jakiegoś labo 24h? U mnie np w szpitalu jest
Popieram!Jak w tym szczochu jutro nie będzie ciąży to pierdole "karierę" w policji i zatrudniam się w koncernie farmaceutycznym i nakurwiam patenty na testy ciążowe które się nie mylą