lady_in_blue
Fanka BB :)
AHA.zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AHA.zobaczymy.
Prosze cie skoro naście dziewczyn mówi co i jak do tej pani, a ona dalej wtóruje , to kto by się nie wkur***Nie wejdzie człowiek przez dzień na forum, a tu krew się leje...
Spokojnie, drogie panie. Na zdjęciach czasem lepiej widać, czasem gorzej. Jedna widzi, druga nie, a każda chcę u siebie zobaczyć jak najszybciej. Uczmy się od siebie wzajemnie, zadawajmy pytania, bądźmy wyrozumiałe wobec swoich doświadczeń, bo po to to forum jest
Myślę, że pierwsze kreski to były pozostałości po Ovitrelle, beta w pon ujemna, w środę miałam w śluzie takie nitki krwi i dzisiaj pozytywy. Mam nadzieję, że po prostu dopiero wtedy doszło do zagnieżdżenia.. oby! Jutro się okażeO kurczaki, gdzieś mi umknęła Twoja sytuacja! Nie masz podejrzeń, czemu ta kreska pojawią się i znika?
Mialam w kwietniu tak ale tylko raz, różowy śluz i była z tego ciąża, tego dnia 4 razy pasek owu wskazał mi mocno wybarwioną 2 kreskę.A miałyście kiedyś plamienie w środku cyklu? Tzw okołoowulacyjne?
Pytam, bo według testów owu wczoraj wypadała moja owulacja i od wczoraj (tak z 3h po seksie) mam podbarwiony śluz na różowo. Wczoraj i dzisiaj też...
Ogólnie ten cykl różni się od każdego poprzedniego. Owulacja się przesunęła, nie czułam bólu jajnika jak zawsze w okolicach i podczas owulacji.
Myślałam, że może to od częstego seksu, ale co 2 dni to chyba nie jest zbyt duża częstotliwość
U ginekologa byłam w sierpniu i wszystko było ok.
Nie nie, sportowcem to on nie jestMoj bierze witaminy dla sportowców -
Olimp Vita-Min Multiple Sport
ale pewnie nie o takie chodzi?
Trzymam kciuki!Myślę, że pierwsze kreski to były pozostałości po Ovitrelle, beta w pon ujemna, w środę miałam w śluzie takie nitki krwi i dzisiaj pozytywy. Mam nadzieję, że po prostu dopiero wtedy doszło do zagnieżdżenia.. oby! Jutro się okaże
Więcej empatii, każda z nas chciałaby pierwszy cykl... poczytaj kobietkonie przyszlam bo jej nie ma i tyle.
Ale mnie podniosłaś na duchu te starania się tak dłużą...Mi
Mialam w kwietniu tak ale tylko raz, różowy śluz i była z tego ciąża, tego dnia 4 razy pasek owu wskazał mi mocno wybarwioną 2 kreskę.