reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve-ja bym chyba ogolnie hulajnogi nie kupowala.Wprawdzie smigaja fajnie nawet male dzieciaki jak stare,ale faktycznie pracuje tylko 1 strona ciala.Te rowerki laufrady fajne:)

reklama
ja właśnie wróciłam z międzynarodowego, niestety miałam malo czasu (tylko 20minut) bo Tomek do pracy, ale mam mam 3 tuniczki dla Gosi:tak::tak:
Tak jej się spodobały, że się teraz w nie stroi :-D:-D

hej

czasem, załuje ze juz nie mieszkam w Siedlach głównie ze wzgledu na dyskonty z odzieza uzywana.....

Wrócilam niedawno z Londynu, zrobiłam zapasy ubraniowe dla chłopców, ubrania podrozały, ale nadal mozna kupic w primarku ubrania dobrej jakosci za 1,5 funta, poza tym pierwszy raz odwiedzialam lumpiki z ubraniami dla dzieci, ceny jak w primarku wiec dalam sobie spokoj......W Westfield Centre ( podobno najwieksze centrum handlowe w Europie, ale Arkadia nasza zajmuje wiekszy obszar z tym ze ma o 30 sklepow mniej) udalo sie kupic cos i dla mnie...... najbardziej podobaja mi sie tam promocje tego u nas raczej nie ma..... kupujac jedna rzecz druga dostajesz gratis, albo dwie.....i jakos ich jest rownie dobra jak tej pierwszej a nie jakies szmaty.....

W nexcie odpuscilam sobie zakupy ceny niby nizsze niz na allegro co poniektorych ubran, ale jakosciowo mozna znalesc ubrania zblizone za polowe ceny w innych sklepach...... i rownie fajnych, zreszta moje chlopaki bardzo eksplatuja ubranka...

Ostatnia edycja:
Myfa a mogłabyś wrzucić kilka fotek ubranek dla młodszego synka? zwłaszcza z primarku, bo chciałabym wysłać swojego m po zakupy na primark ale chce mu pokazać co ma kupić, bo jak zdam się na jego gust to być może moje dziecko nei będzie miało w czym chodzić :D

kupiłam młodemu farby do malowania palcami ze stempelkami i chyba są jakieś przeterminowane, jeden kolor jest normalny, a reszta jak galareta nie da się nimi za bardzo malować :/ dobrze, że wzięłam małe opakowanie na próbę :/

Ostatnia edycja:
agniesia w primarku sa sliczne koszule, ja wzielam tylko jedna bo bede miala je po synku szwagra jak wyrosnie , wiec nie bralam ich, koszula zapinana na zamek tez byla super bawelniana z kapturem....po 5-6 funtow np taka w szaro rozowe pasy bardzo fajna byla...koszulki na krotki rekawek w sumie wszytskie fajne sa te za 1,5 funta, dresy od zawsze biore te firmy rebeel po 3 funty byly ( czarne, szare) nie do zdarcia :-) spodnie dresowe te kolorowe wzielam bez bluz bo male byly, bluza z zaba czerwona jest z lumpka ale podobna byla w primarku, spodni bylo sporo ale wzielam typowe na pozna wiosne za 6 funtow , byla juz tez kolekcja letnia krotkie spodenki dwupak bawelniane i pojedynczo takie dresowe spodenki fajne z szeroka guma......
bluzka z panem gabka jest z innego sklepu word sports jakos tak przceniona tez byla o 70%

Załączniki

• DSC05686.jpg
    DSC05686.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC05687.jpg
    DSC05687.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC05688.jpg
    DSC05688.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC05689.jpg
    DSC05689.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC05690.jpg
    DSC05690.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC05691.jpg
    DSC05691.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC05692.jpg
    DSC05692.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC05693.jpg
    DSC05693.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 50
dzięki, ja też bardzo lubię te spodnie dresowe, co masz czarne i szare, bardzo fajne zakupy, muszę wysłać m na primark i do asdy :)

reklama
Do góry