reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja biedna znów bez auta i nie mogę podjechać do H&M :/

Eve ta stadnina bardzo mi się podoba, chcę kupić dla Kuby :)

Ivaz odkurzacz to i nam by się przydał, bo wieczna wojna trwa w czasie sprzątania ;]

reklama
Ada ten pyłek dostała na roczek i często się nim bawi. Na początku bała się jego odgłosów, ale teraz to jedna z ulubionych zabawek.

dziewczyny super zakupy,
ivaz - w jakim rozmiarze kupiłaś te kapelusiki? jak sie tylko pojawily na stronie pytalam o nie ale jeszcze u mnie w HM nie było, musze sie na dniach wybrać ;)

Eve fajne zakupy robisz, jako mama chłopca w ogóle nie mam okazji nawet pomyśleć o wózku dla lalek ani o sukienkach do ubierania :))) czasem oglądam co kupujecie i myślę czy ja bym wiedziała w co ubrać dziewczynkę? :)))

Eve wszystkie fajne, ten ostatni najmniej mi się podoba, a najbardziej chyba te mamas and papas :)

ja chyba muszę iść na odwyk od allegro, znów mam milion obserwowanych przedmiotów :/ oszaleję (a może już oszalałam) albo zasypię się ubraniami do tego stopnia, że dla nas zabraknie miejsca w domu ;|

reklama
Do góry