S
Sara27
Gość
Ja dzis tylko na zakupowy,z braku czasu wpadam
Agniesia-sliczne te bluzki z motywami z Ciasteczkowym Potworem,Groverem itp
Eve-pumpy czadowe
Do nas doszla juz taka paka co za 100zl kupowalam,jestem b.zadowolona z zakupu,wiekszosc ciuszkow jak nowe,fajne kolory.Rowniez jeansowy grzybek boski po prostu.
Niestety weekend sprzyja zakupom.
Kupilam Julicie troche butow na wiosne (sandaly i adidasy juz ma):
balerinki do sukienek i spodniczek:
ŚLICZNE BALERINKI Z KWIATUSZKIEM (2655) R. 24 (1485094063) - Aukcje internetowe Allegro
trampki na podworko (u nas bez trampek ani rusz):
CUDNE TRAMPECZKI KRATA R 24 15,5cm RÓŻ CIEMNY (1493238394) - Aukcje internetowe Allegro
i buty sportowe,chcialam by byly nieprzemakalne-uzywki:
NIKE *orginalne ADIDASY na rzepy dla chłopca* r.24 (1493652846) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego bokserki na lato:
CHEROKEE DISNEY 3SZT BOKSERKA + SPODENKI GRATIS!!! (1490551345) - Aukcje internetowe Allegro
i troche bluzek z dlugim rekawem na podworko bo te sa u nas najwiecej uzywane:
zestaw bluzeczek H&M -5-10-15 (1478222681) - Aukcje internetowe Allegro
Dodatkowo wykupilismy jej sesje fotograficzna (plener lub studio)- mozna ja zrobic w ciagu 6 mies od kupienia,wiec czekam na okres maj-czerwiec bo ja fanka plenerow a nie fot studyjnychZawsze chcialam jej taka sesje w plenerze zrobic ale czekalam az jej wlosy troche urosna
Agniesia-sliczne te bluzki z motywami z Ciasteczkowym Potworem,Groverem itp
Eve-pumpy czadowe
Do nas doszla juz taka paka co za 100zl kupowalam,jestem b.zadowolona z zakupu,wiekszosc ciuszkow jak nowe,fajne kolory.Rowniez jeansowy grzybek boski po prostu.
Niestety weekend sprzyja zakupom.
Kupilam Julicie troche butow na wiosne (sandaly i adidasy juz ma):
balerinki do sukienek i spodniczek:
ŚLICZNE BALERINKI Z KWIATUSZKIEM (2655) R. 24 (1485094063) - Aukcje internetowe Allegro
trampki na podworko (u nas bez trampek ani rusz):
CUDNE TRAMPECZKI KRATA R 24 15,5cm RÓŻ CIEMNY (1493238394) - Aukcje internetowe Allegro
i buty sportowe,chcialam by byly nieprzemakalne-uzywki:
NIKE *orginalne ADIDASY na rzepy dla chłopca* r.24 (1493652846) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego bokserki na lato:
CHEROKEE DISNEY 3SZT BOKSERKA + SPODENKI GRATIS!!! (1490551345) - Aukcje internetowe Allegro
i troche bluzek z dlugim rekawem na podworko bo te sa u nas najwiecej uzywane:
zestaw bluzeczek H&M -5-10-15 (1478222681) - Aukcje internetowe Allegro
Dodatkowo wykupilismy jej sesje fotograficzna (plener lub studio)- mozna ja zrobic w ciagu 6 mies od kupienia,wiec czekam na okres maj-czerwiec bo ja fanka plenerow a nie fot studyjnychZawsze chcialam jej taka sesje w plenerze zrobic ale czekalam az jej wlosy troche urosna