reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Myfa super ciuszki, ja też wczoraj połaziłam po Arkadii faktycznie teraz w H&M nic nie ma, ale kupiłam Zosi fajny dresik w Kapp Ahl, spodenki maja fajny krój taki jak maja tancerze z you can dance tj mają wiszący krok młoda wygląda w nich rewelacyjnie i w Zarze kupiłam jej adidaski na wyprzedaży za 25 zł, w ogole w Zarze sa duże przeceny, ale zostały rozmiary dla niemowlaków. A teraz czekam kiedy pojawią się kombinezony w Kapp Ahl, podobno za jekieś dwa tygodnie juz powinny być.
Saro fajny ten fotelik, rzeczywiście dobrze zabudowany, w moim romerze też głowa wygląda jak w pancerzu, ale ten pancerz jest po to aby chronił głowę najważniejsze ze jest bezpieczny. A czy rozkłada się do spania???

reklama
ivaz do Zary juz nie zachodziłam nawet, następnym razem...w C&A tez fajne byly kombinezony przecenione...ale poprzebierane....wlasnie na targowku i w marakach nie ma kappahl nastepnym razem do Arkadi pojade.... ech zreszta teraz to musze cos sobie kupic bo dzieciaki lepiej odemnie ubrane sa ostatnio...

Ivaz-fotel ma pozycje siedzaca i pozycje spoczynkowa.Nie jest to taki super kat pochylenia do lezenia,wiadomo.Sa 2 pokretla z boku na dole jak w wielu autach przy fotelach przednich-my wozimy ja tylko w tej spoczynkowej pozycji -tzn raz ustawilismy i zmieniac nie bedziemy,niech ma wygodnie i odciazony kregoslup.Spac w nim spala wiec ta pozycja widocznie sie sprawdza,a glowka nie zwisa i nie dynda tylko opiera ja sobie na ktorym z 2 zaglowkow tych z boku.Ale ladny kolor tego dresu:)

Saro niestety tych większych fotelików nie da się za bardzo rozłożyć w naszym romerze też jest pozycja półleżaca, z tymże Zośka przy normalnej dziennej jeżdzie nie spi w samochodzie, mam nadzieję ze dzisiaj w nocy bedzie spała

nasz chicco niestety jak dla mnie za malo sie rozklada.....mlodemu leci glowka tak niebezpiecznie.....w coneco starym bylo lepiej Huberta... no ale nic ja bym takiego nie kupila jak Sara....mamy taki dla starszego bez wkladek....wiec Wojtek jak osiagnie odpowiednia wage bedzie mia po nim ale narazie odpada....

a ja jak zobaczylam jak wyglada Juli w foteliku, to bardzo mi sie on spodobal, bo ma w nim wiele wiecej miejsca niz Kuba w swoim, no ale na razie jeszcze sie miesci, jak bedzie mu juz na prawde za ciasno to wtedy pomyslimy ;]

nie bede pisac za duzo, bo padam na twarz po podrozy z Kuba i do tego chora jestem ;/

Ten dres i ta kurtke kupilam wczoraj....kurtka jets niby na 80cm a wyglada na wieksza wedlug mnie to jest 86...
Dres jest na 92-kupilam bo przeceniony byl:)
A reszta to z ciucholandu...te dwie to z metkami kupilam...jedna na teraz a druga na pozniej...kurtka tez na teraz...bluza misiek tez na teraz..tak na styk bo to rozmiar 80cm,ale nie moglam sie oprzec :)

Załączniki

• P8020593.jpg
    P8020593.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 38
  • P8020592.jpg
    P8020592.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 41
  • P8020590.jpg
    P8020590.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 58
  • P8020595.jpg
    P8020595.jpg