reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dostaliśmy jeden kombinezon na zimę i jedne spotdnie ogrodniczki ocieplane zimowe też, takie jak od kombinezonu.
jak będę w domu to wstawię zdjęcia.
moja ciocia nam przywiozła po swoim wnuczku, ale widać że chyba wcale tego nie używal...
a kombinezony bardzo fajne.
no i jedną parę butów zimowych wysokich, nowych, ale te buty moga być za małe na zimę, bo rozmiar 6, to jest chyba 22, a taki rozmiar Jasiek teraz nosi.

reklama
razem z quinnym sprzedałam moją torbę na pieluchy itp. czy wecie czy są fajne torby na drobiazgi...? byłam na stronie torby dla mam, ae ceny są porażające...

Justyna a może taki organizer jak kupiła Eve, tylko teraz nie ma ich na allegro, ale pewnie za kilka dni znów będą, chyba A'guuu się nazywały

Kupiłam Kubie kombinezon Tchibo, ale rozmiar 86/92 i boje się, że będzie za mały ;/ zobaczę jak przyjdzie :)

Ja wpadam tylko na zakupowy dzis wpadam i to szybciorem:

dla mlodej:

1)cienka kurteczka (bo zimowe juz ma)

KURTECZKA CZERWONA Z KAPTURKIEM R86 (1167641066) - Aukcje internetowe Allegro

2)wiersze (juli to fajnka Tuwima):
rokojo Bajki - Najpiękniejsze wiersze J.Tuwim-mie (1114962475) - Aukcje internetowe Allegro

3) 2 ksiazeczki obrazkowe:

Nazywam świat (1175655769) - Aukcje internetowe Allegro
Poznaję świat. Obrazki dla maluchów - NOWA (1154647262) - Aukcje internetowe Allegro

i w ksiegarni widzialam encyklopedie obrazkowa dla malucha,taka gruba,jak kiedys bede w miescie to jej sprawie

do graco (tego dla rodzicow)-folia i okrycie na nozki:

OKRYCIE OSŁONKA NA NÓŻKI (1172140128) - Aukcje internetowe Allegro
Folia przeciwdeszczowa , wózek spacerowy (1169531604) - Aukcje internetowe Allegro

i dla siebie-do posmiania sie;)))
Dlaczego mężczyzni kochaja zolzy MEGA WYPRZEDAŻ (1159078594) - Aukcje internetowe Allegro

mialam to kiedys w pdf ale b.niewygodnie mi sie na kompie czyta,wole miec w reku.

I juz zmykam,tyle mnie bylo:-D

dziewczyny świetne zakupy!!
Agnesiaa ja tez kupiłam ten organizer co ma Eve agugu świetna rzecz, polecam ładny, dosyc pakowny, ma specjalną kieszonke na mokre chusteczki, w ogóle ma sporo kieszonek, bardzo praktyczna rzecz.
Co do ksiązek, ja tutaj nam morzem odrabiam trochę zaległości o ile Zocha pozwala, ale ogólnie jeszcze nigdy tak mało nie czytałam jak teraz mam tyle pozycji na swojej liście do przeczytania ze ho ho i nie wiem kiedy nadrobię
A kombinezony tchibo maja dosyć krótkie spodnie bo to typowe kombinezony narciarskie i są dostosowane do butów narciarskich.
Ja też mam na niego chrapkę, ale poczekam na nową kolekcję, obejrze dokładnie i kupie w sklepie a na drugi rok sprzedam bo idą jak świeże bułeczki a ceny za uzywane i do 150zł dochodzą. Teraz mam zamiar wystawic Zoski kombinezon z zeszłego roku miała cocodrillo też wiedzę ze za ok 100 schodzą dołoże do kompletu też cocodrillo czapkę i szalik to napewno sie nieżle sprzeda. Mam też kilka par kozaczków, (koleżanka mi dała, po swojej córce, ale ja nie jestem fanką noszenia przez dziecko uzywanych butów, (podobno to niezdrowe dla stóp) więc je też sprzedami,

Ja tez jestem przeciwna używanym butom. Gosia nosiła używane buty raz w zimie. Gdy jeszcze nie chodziła, a trzeba było jednak coś na nóżki wsadzić - dostała od mojej siostry używane butki, bo to był już koniec zimy a ze swoich wyrosła, a nie opłacało nam się kupowanie nowych pod koniec zimy.
Ale ja wszystkie buty po Małgosi oddaje właśnie owej siostrze - dla jej córki - ona nie ma oporów przed używanymi butami a ja mam problem z głowy i nie muszę się męczyć co zrobić z za małymi rozmiarami ;-)

reklama
macie jakieś zdjęcie tego oganizera bo nie wiem jak o wygąda...:)
ja jeszcze kombinezonu nie kupuję... nie wiem jak młoda będzie wygladać jesieią..:p poczekam, nie spieszy mi się:) co do książek... masakra cho ć a ostatnio wyluzowałam, już nie spisuję tego co chciałabym przeczytać bo lista zrobiła się długa........ a przeczytałam ostatnio w ramach zrobienia sobe przyjemności... dziewczynę i chłopaka czyli hece na 14 fajerek:):)) a teraz czytam cejrowskiego gringo wśród dzikich plemion - nigdy nie czytałam i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

Do góry