reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara na razie 4 ale zastanawiam sie czy jednak nei kupic tego trojkolowca na zime, bo boje sie ze zniszczymy nie swoj wozek, a zawsze to lepiej zniszczyc swoj ;p

magdalenka sprobuj moze sama zszyc, moja tez sie porwala, bo jest na rzepy i zawsze szarpie zeby odpiac :D a widzialam u bratowej ze ona miala posklejana fotlie, ale musi byc mocna tasma taka jak te dwustronne

reklama
magdalenka-facet w promocyjnej cenie mial 2 kolory-ten rozowy (wg mnie calkiem ladny) i niebiesko-szary.Bo oczywiscie kupilysmy przez allegro a nie w sklepie,gdyz jest o 200 zl taniej-jest roznica 600 a 800 zl prawda?(!).Ja wolalam roz (mimo ze rozu nie lubie to nabralam troche szacunku do tego koloru,zwlaszcza jesli chodzi o ciuszki bo nie myla wtedy julity z chlopcem no chyba ze jej kitki zrobie...) a maz zdecydowanie niebiesko-szary.Poniewaz mam postanowienie mu czasem ustapic,wzielismy niebiesko-szary (nasze auto jest granatowe wiec pasuje).Na allegro jest sporo aukcji niewiele drozszych od tej naszej z innymi kolorami tez.Jak przyjdzie to wstawie w niego julite i zrobie foty a kiedys julite w aucie w tym foteliku.Wreszcie skonczy sie przekladanie fotelikow z auta do auta,co bylo b.meczace.Jak np chcialam gdzies jechac z mama i Juli chociazby jakis park w lodzi) to czesto maz z rozpedu zapominal odczepic fotelik i jechal z nim do pracy.Teraz kazdy bedzie niezalezny.Aha,jeszcze chciala dodac ze kupilam u tego sprzedawcy na tej aukcji,tylko ze juz po jej zakonczeniu bo zanim sie zdecydowalysmy i ze sklepu wrocilysmy to sie aukcja zakonczyla
http://allegro.pl/show_item.php?item=1163010063
W sklepie one sa ponad 800 zl-na allegro od 600 (wlasnie ta promocja) do 700-750 takze warto
kupic przez allegro bo zostaje sporo w kieszeni.Tu nie ma tego koloru "cool blue" ale to jest taki granatowo-szary.I powiem uczciwie ze one sa duze ale z ta wkladka redukcyjna to powiedzialabym ze jak dla Julity w sam raz.Okaze sie jak przyjdzie.

agniesia-to niezle niezle 4 wozki:)Ja tez mam niby 4 ale tak naprawde w obiegu tylko 2.Reszta jest u rodzicow i tesciow.

kochane zmykam bo nie mialam w planach dzis siedziec na kompie,papa:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do wozkow to jeszcze bym sobie Nune kupila, bo mi sie podoba baaardzo, ale moze przy drugiej dzidzi, kupie jakis taki wozeczek ;]
a i mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac moje Coneco, zniszczone jest, tylko po prostu go nie chce, nie wiem za ile go wystawic na allegro ;|

wlasnie kupilam taki cudny pociag, troche drogi, ale zabawki z drewna tak maja, a Kuba ostatnio co robaczy gdzies pociag to az skacze z radosci i krzyczy ciuciu!
TCHIBO!!! DREWNIANA LOKOMOTYWA OSTATNIA WAWA (1155871945) - Aukcje internetowe Allegro

a co do rozmiaru nogi to albo ja jej nie umiem zmierzyc albo ona tak szybko urosla, ostatnio jeszcze adidaski o wkladce 15cm, byly za duze, a teraz sa w sam raz, ze ledwo palca wepchne i to z wielkim bolem, ale inne co maja 15cm sa luzne, moze ze wzgledu na podbicie, nie mam pojecia ;|

Ostatnia edycja:
aha no to nie wiem, u nas zawsze wychodzi wiecej na stojaco, jak caly ciezar ciala przeniesie na nozke ;] tu w anglii w clarksie (moze w innych sklepach tez) mierza dziecku nozke, biorac pod uwage tez podbicie i tegosc i dopasowuja buty, ale nigdy, przenigdy nie sprzdadza buta o numer za duzego, na tzw. 'pozniej' jakbym chciala teraz kupic Kubie na zime, to by mi nie sprzedali, chyba ze w rozmiarze na teraz ;]

Agniesia tutaj tak samo,mozesz tylko i wylacznie kupic buty na "teraz" i tez w Clarksie w innych sklepach jakos szczegolnie nie zwracaja na to uwagi.

Szalejecie z wozkami....ja mam tylko 1:sorry::rofl2:

Sara a Ty czemu zakupilas az dwa nowe?

reklama
Bo jak spał to troszkę " dodałam " dlatego teraz jak ustał wyszło mi tak samo :-)
Może nie będę kupywac butów przez internet tylko normalnie w sklepie. Chyba to będzie dobre rozwiązanie. Sama przymierzę i zobaczę, niestety u mnie nie ma że w sklepię mierzą nóżkę.

Do góry