reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Kurtka fajna, ale rękawy na pewno przemakają, a że Kuba uwielbia latać po deszczu to musiałabym jeszcze mieć jakaś pelerynkę, ale inna kurtkę na deszczowe dni ;]

Kupiłam u nas w hurtowni body Cartersa, maja spory wybór ;] a i mam już swojego Joggera i jestem bardzo zadowolona, dobrze się prowadzi, ma wielki kosz na zakupy, naciąganą budę i wielkie siedzisko, choć sam w sobie jest malutki, w miarę lekki, podbija się normalnie, nie muszę się przy tym siłować, folię kupiłam uniwersalną i pasuje, a pałąk wydaje się niepotrzebny :)

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie moze wyglada ona super, ale malo chyba praktyczna poza tym napewno mechaca sie rekawy.... zostane wiec przy parce z H&M tylko musze kupic taka z wierzchnia bawelna... bo te ostatnie to masakra dziecko jak w kondomie..... w sztucznym czyms.....

ja myslalam ze nie przyzwyczaje sie do wozka bez palaka...ale teraz nawet nie kupila bym wygodniejszy jest wozek jak dla mnie...

Agnesiaa my też nie mamy pałąka, ale teraz to chyba zbędna rzecz, a co do foli to tez kupiłam uniwersalną teraz tu na Helu bo pogoda nas jak na razie nie rozpieszcza, ale młoda nie bardzo chce pod tą folią siedzieć bardziej jej się podoba trzymanie parasola :-)
Myfa ta kurteczka wygląda super, ale chyba mało praktyczna jest, lepiej kupic normalną kurtkę.

Wydaje mi się że widziałam je w naszej hurtowni Oleńce w Szczecinie,już jakiś czas temu tam byłam po domek odkrywczy ale zapomniałam napisać tam mają takie zabawki jakich jeszcze na oczy nie widziałam,wszystkie firmy od wyboru do koloru tylko te ceny mało hurtowe:crazy:

O ja ze złota one czy jak :szok:w czwartek ide z małą do ortopedy zobaczymy co on powie i czy zaleci nam jakies obuwie tam mają fajne bucie to moze zajrzę i z ciekawości sprawdze ile kosztują no i czy faktycznie są

reklama
Ale dzisiaj pokupowałam dla dzieci przecenione dużo buty.Likwidują sklep i buty naturino,geox , primigi i bartki są przecenione o 50%.Jest to zeszłoroczna kolekcja ale mi to nie robi różnicy.A jedne buty naturino które kiedyś upatrzyłam sobie ,tylko szkoda mi było 300zł kupiłam za 70zł:-) Tylko są na Marysię za duże , będzie miała za rok,są to takie kozaczki wiosenno -jesienne więc myślę że z rozmiarem trafię jak nie na przyszłą jesień to na wiosnę.Były tak tanio bo mają kawałek jednej podeszwy troche pożółkły ale podeszwy przy chodzeniu przecież nie widać.Dziewczyny ze Szczecina zaglądnijcie do tego sklepu może coś kupicie,on jest na Jagielońskiej przy skrzyżowaniu z Wojska Polskiego,ale nie Spondylus tylko z drugiej strony skrzyżowania.

Do góry