reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

najlepiej jest zmierzyc obie nozki, bo moze jedna byc dluzsza od drugiej, ja buty kupuje o 1cm wieksze, jak sie przymierzy buta to widac czy podbicie nie jest za niskie lub wysokie, bo mam teraz dwie pary butow, kazda po 15cm wkladka a jedne lataja Kubie na nodze bo sa za szerokie mimo ze maja wkladke dolozona

edit
za duzo siedze przed kompem... znalazlam sliczne buciki, musze tylko dotrzec do domu i udezyc do ecco :D

ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > MIMIC
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73071/56113/detail.do
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > MIMIC
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73101/56110/detail.do

mam nadzieje ze dostne ktores, najbardziej te dwie pierwsze pary mi sie podobaja, a Ecco w Szczecinie to tylko w Galaxy jest?

Ostatnia edycja:
reklama
ewelcia-:-D
Moi rodzice chceili miec swoj wozek-kupilismy wiec graco (mama sobie upatrzyla).
Potem tesciowie tez wspomnieli ze moze i u nich moglby jakis byc-wiec im dalismy ten wielki.Cybex na zime i do zlobka nie bardzo-bo to delikatny wozek i by sie "zajechal"(mam 20 min pieszo po niezlych wybojach)a ja chce i 2 dzidzie w nim wozic wiec namowilam meza na wozek "zlobkowy" dla nas-a ze zawsze podobaly mi sie inglesiny espresso (bo to podobne do arii oh na ktora kiedys mialam chrapke,tylko ze na forach ludzie pisali ze tak mala ze dziecko 6 mies sie nie miesci-co jest absolutna nieprawda) i wreszcie udalo mi sie ja zobaczyc na zywo to postanowilam ze bedzie inglesinka.No i ulpatrzylam aukcje za smieszna cene-wozek mam w stanie db+/bdb- za male pieniazki
inglesina espresso (1111852190) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze zeby bylo smieszniej okazalo sie ze buda w inglesinie ladnie sie naciaga,wiec mam wozek zlobkowy i na zime "do zajechania" bez zalu i "reprezentacyjny" cybex,ktory zostanie ze mna chyba do chwili az sie sam rozpadnie bo ja chce go dla 2 dziecka.Z obu wozeczkow ktore sa ze mna jestm b.zadowolona.Mezowi inglesina nie podchodzi bo ma za nisko raczke.Ogolnie ze wszystkich 4 cybexa kocham a pozostale 3 b.lubie:-DCybexa uzywam na codzien-place zabaw,parki,sklepy,hipermarkety a inglesine przeznaczylam jako roboczy wozek zlobkowy+zima.
Spadaaaaam bo nie mammmm bardzo czasu:(Musze leciec po pampersy 5-9 kg dla malej kasi bo ja odwiedzamy.Buzik:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnesia ja wczoraj pojechałam do Auchan po sandały dla Julki do Bartka i okazało sie że tam kawałek dalej jest sklep ecco,wiekszy niż w galaxy i mają większy wybór.Do tego mają tam też primigi,naturino i geox.Bardzo fajny sklep.

o Iwona super ze mowisz, bo ja wole jezdzic do Auchana niz do Galaxy, mniej ludzi i blizej mam ;p jak maja taki wybor to pewnie znow nie bede sie mogla zdecydowac na jedne buty ;p

Sara fajna ta Inglesina i faktycznie za male pieniadze:)
Powiadasz ze cybexa kochasz hehe:)
ja tam jakos nie przywiazuje wagi to martwych rzeczy....,nie zako****e sie hehehhe

hej

Byłam dzisiaj na maratonie zakupowym....dla chłopaków ubrania oczywiście... najmniejszemu to kupiłam w C&A dresiki po 35 zeta bawełniane i bluza 5-10-15 za 24 zeta....i to chyba z nowej kolekcji....dobrze ze do H&M na koncu poszlam bo tam juz takich fajnych rzeczy nie bylo....a te kurtki parki sa masakryczne w tym roku....musze poszukac na allgro porzadniejszej....
sobie jak zwykle juz nic nie kupilam bo kasy braklo....

Załączniki

• DSC01458.jpg
    DSC01458.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC01459.jpg
    DSC01459.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Iwonka,Myfka-swietne zakupy:)

Ja tylko wpadam z fotami fotelika.W aucie jest od...dzis a my juz nim zrobilismy 50 km.Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu,fotel jest na tyle gleboki i ma konkretna obudowe glowy,ze az mialam mysli czy juli zechce w nim siedziec taka opancerzona.Nie tylko siedziala spokojnie,ale te zaglowki z 2 bokow chyba tlumia halas bo zasniecie zajelo jej jakies 5 min.Z wkladka redukcyjna jest...taki w sam raz.Nawet zaglowek wyciagnelismy na 2 stopien (sa 3 stopnie),po prostu dlatego ze panna dosc wysoka jest.Pozycja spoczynkowa jest OK a glowka nie leci,bo dziecko opiera ja na ktorym z tych bocznych zaglowkow.No i co waze-Julita sie w nim wogole nie spocila,to b.duzy plus.A do tego bezpieczny,co wiecej chciec.Conecio zenitha zamontowalismy u mamy w aucie z sentymentem,lubilam go bardzo,chociaz mial 1 rzecz ktora mnie troche irytowala-Juli w te wieksze upaly wysiadala z niego cala mokra:/Zmykam kochane bo obiecalam mezowi ciasto dzis upiec no i na jutro znow sie szykujemy na dzialke,trzeba walowke przyszykowac.PS.buzia Juli na foto ubrudzona wisniami :D maly zarlok lubi kwasne po tacie ;)

Załączniki

• fotel1.jpg
    fotel1.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 49
  • fotel2.jpg
    fotel2.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 53
  • fotel3.jpg
    fotel3.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry