reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Maniulka, fajny, jednak kolor nie mój, ale fajny komplet razem:tak::tak:

Ja ostatnio byłam w kilku sklepach żeby kupić Gosi jakąś chusteczkę pod szyjkę i nigdzie nic nie mieli, zła byłam, bo sezon trwa a w sklepach pustki, aż dziś zaszłam do jednego i kupiłam taką chusteczkę z włóczki, ale ze sporymi dziurami, w kolorze bladego różu z połyskiem kremu, chciałam sam krem ale nie było (beret ekri zamówiłam).
I zła jeszcze jestem bo berecik zamówiłam Gosi w sobotę - od tej samej sprzedającej co ty Ivaz dla Zosi - i jeszcze nie ma, Gosia do tej pory chodzi w zimowej czapce i szaliku, bo nie mam dla niej nic innego,a nie chcę kupować w sklepie, skoro zamówiłam, może dziś przyjdzie ....

Maniulka, fajny, jednak kolor nie mój, ale fajny komplet razem:tak::tak:

Ja ostatnio byłam w kilku sklepach żeby kupić Gosi jakąś chusteczkę pod szyjkę i nigdzie nic nie mieli, zła byłam, bo sezon trwa a w sklepach pustki, aż dziś zaszłam do jednego i kupiłam taką chusteczkę z włóczki, ale ze sporymi dziurami, w kolorze bladego różu z połyskiem kremu, chciałam sam krem ale nie było (beret ekri zamówiłam).
I zła jeszcze jestem bo berecik zamówiłam Gosi w sobotę - od tej samej sprzedającej co ty Ivaz dla Zosi - i jeszcze nie ma, Gosia do tej pory chodzi w zimowej czapce i szaliku, bo nie mam dla niej nic innego,a nie chcę kupować w sklepie, skoro zamówiłam, może dziś przyjdzie ....

magdalenka ja zapłaciłam w poniedziałek za berecik a w środę już był, z tymże ja wszystkie paczki zamawiam na firmę bo codzień jest poczta przynoszona, a do domu to zawsze dłużej to trwa,

u mnie to niestety na pewno potrwa, bo mam takiego listonosza, że wszelkie wysyłki z allegro jakie mam to przynosi mi tylko awizo, że niby duży format, żebym na poczcie odebrała, a wiadomo, zanim się pójdzie, wybierze na tą pocztę to mija 1-2 dni :sorry2::sorry2:

Maniulka-sliczny plaszczyk,taki delikatniutki dla delikatnej dziewczynki no i cena swietna.pastele moze nie moja bajka ale ogolnie cudenko.

Ja poniewaz nadal mam przesilenie wiosenne (mimo ze wczoraj u znajomych bylo przemilo a Juli byla oczkiem w glowie),wstawiam tutaj bo nawet na zamkniety nie chce mi sie zagladac foty w plaszczyku tym zoltym z allegro czapie z lumpka za 1zl i troche.Powiem dumnie-ludzie sie ogladali a nawet przystawali jak mala dreptala co i tak humoru mi nie polepszylo.

Załączniki

• plaszczyk1..JPG
    plaszczyk1..JPG
    32 KB · Wyświetleń: 49
  • plaszczyk2..JPG
    plaszczyk2..JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 43
  • plaszczyk3..JPG
    plaszczyk3..JPG
    36 KB · Wyświetleń: 41
  • plaszczyk4..JPG
    plaszczyk4..JPG