S
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Sara ciuszki świetne różnorodne i kolorowe :-)
Alicja ja zdjęcia wstawiam tak:
Klikam dwukrotnie na odpowiedz na ten temat i na dole jest zarządzaj załącznikami wchodzisz tam i po prawej stronie jest dodaj plik dalej już będziesz wiedział co robić
Alicja ja zdjęcia wstawiam tak:
Klikam dwukrotnie na odpowiedz na ten temat i na dole jest zarządzaj załącznikami wchodzisz tam i po prawej stronie jest dodaj plik dalej już będziesz wiedział co robić
Sara jakie te ciuszki są śliczne!!!!!!!!! wcale się nie dziwię że ich tyle masz!!! sama pewnie bym tyle miała jak bym miala dziewczynkę!!
Ja jak narazie stop z allegrowymi zakupami, uczestniczę w 24 aukcjach!!! i mam nadzieję że większośc z nich uda mi się wtgrać za rozsądną cenę dobrze że m ma osobne konto bo by zawału dostał
Ja jak narazie stop z allegrowymi zakupami, uczestniczę w 24 aukcjach!!! i mam nadzieję że większośc z nich uda mi się wtgrać za rozsądną cenę dobrze że m ma osobne konto bo by zawału dostał
S
Sara27
Gość
Jeszcze buciki-mala edycja bo ma jednak 10 par a nie 11,licytuja sie te wysokie trampki emo co pokazywalam kiedys.Bardzo podoba mi sie styl emo u dzieci.Jest taki kolorowy.Foty pokazuja ostatnie nabytki-wszystkie buciki skorzane.
Mam duzo nauki wiec do zobaczenia po weekendzie ((
Mam duzo nauki wiec do zobaczenia po weekendzie ((
Załączniki
I
ivaz
Gość
Saro ale kolekcja!!!, a ile sukienek, u nas to skromniutko z tego typu garderobą, ale ja małą tak rzadko w nie ubieram, na razie nie odczuwam deficytu, może jak sie zrobi już całkiem ciepło to uzupełnie, chociaz ja wole tuniki i leginsy, ale jak przyjdzie upał to sukieneczka chyba bedzie lepsza, chociaż znając mnie i zycie pewnie i tak jej włoże krótkie spodenki i koszulke.
Eve do mnie też dzisiaj przyszła paczka, ubranka ok, żadnych przykrych niespodzianek , uprane, uprasowane i pachnące. Kilka z nich lepiej się oczywiście prezentowało na zdjęciach niz w realu, ale nie są zniszczone, ani zmechacone, jestem zadowolona.
Mąż się tylko w głowę popukał jak to zobaczył
Eve do mnie też dzisiaj przyszła paczka, ubranka ok, żadnych przykrych niespodzianek , uprane, uprasowane i pachnące. Kilka z nich lepiej się oczywiście prezentowało na zdjęciach niz w realu, ale nie są zniszczone, ani zmechacone, jestem zadowolona.
Mąż się tylko w głowę popukał jak to zobaczył
marlena021
Fanka BB :)
oli.p suuuper te mebelki
Sara ale kolekcje uzbierałas
Sara ale kolekcje uzbierałas
Sara, kolekcja niezła Ale ja chyba mam podobną, no cóż lubię mieć Adę w co ubierać
ivaz, ja to się nawet cieszę, że niektóre są trochę gorsze (tzn nie podarte, czy zmechacone, ale np mniej mi się podobają) bo do piasku to ja mam mało ubrań, a przecież teraz to się dopiero zacznie
ivaz, ja to się nawet cieszę, że niektóre są trochę gorsze (tzn nie podarte, czy zmechacone, ale np mniej mi się podobają) bo do piasku to ja mam mało ubrań, a przecież teraz to się dopiero zacznie
madzik_
Fanka BB :)
dziewczyny ja na zakupowym bo nie wiem gdzie to umieścic- dotyczy ubranek używanych..
Jak się pozbywacie zapachu z tych ubranek?
Już moczyłam ( z 5 godzin) je w pralce w zwykłym proszku a one nadal lekko śmierdza takim tym dziwnym zapachem
zawsze piorę 1 raz w zwykłym proszku, a potem dopiero w dzieciecym..
Jak się pozbywacie zapachu z tych ubranek?
Już moczyłam ( z 5 godzin) je w pralce w zwykłym proszku a one nadal lekko śmierdza takim tym dziwnym zapachem
zawsze piorę 1 raz w zwykłym proszku, a potem dopiero w dzieciecym..
reklama
magda19lenka
MTM
Madzik ja ubranka z lumpka biorę tylko raz (w normalnym proszku + płyn do płukania (zwykły) i wystarcza