marlena021
Fanka BB :)
Ja Wam mogę polecic sprzedwawcę od dresików nie dośc że ładne to i wytrzymałe Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ja jestem z Niego bardzo zadowolona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maniulka, fajny, jednak kolor nie mój, ale fajny komplet razem
Ja ostatnio byłam w kilku sklepach żeby kupić Gosi jakąś chusteczkę pod szyjkę i nigdzie nic nie mieli, zła byłam, bo sezon trwa a w sklepach pustki, aż dziś zaszłam do jednego i kupiłam taką chusteczkę z włóczki, ale ze sporymi dziurami, w kolorze bladego różu z połyskiem kremu, chciałam sam krem ale nie było (beret ekri zamówiłam).
I zła jeszcze jestem bo berecik zamówiłam Gosi w sobotę - od tej samej sprzedającej co ty Ivaz dla Zosi - i jeszcze nie ma, Gosia do tej pory chodzi w zimowej czapce i szaliku, bo nie mam dla niej nic innego,a nie chcę kupować w sklepie, skoro zamówiłam, może dziś przyjdzie ....