reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

cisza dziś i spokój na forum, więc wkleję nasze nowe nabytki

SDC15999..jpgSDC15998..jpgSDC15997..jpgSDC15996..jpgSDC15993..jpgSDC16000..jpg

te spodenki z niebieskimi paskami chyba jednak oddam koleżance, bo coś mi nie leżą na Kubie a poza tym kupiłam jeszcze dla dziecka znajomych w prezencie taki komplecik

KOMPLET 3 CZĘŚCIOWY+GRATIS rozm 80-86 (955353534) - Aukcje internetowe Allegro

chyba każda z nas jest zakupoholiczką, a czapeczka Ivaz boska :D

reklama
Agnesia super ciuszki w moim kolorze :) my w sumie na lato mamy jedne krótkie ogrodniczki i dwie podkoszulki :) jak narazie, mam nadzieje ze szybko sie nie zrobią upały

Kaczuszka ja tą kurteczkę kupiłam u siebie w ciucholandzie, zapłaciłam za nia 15 zł i ja dzisiaj oddałam bo była mała, a linka wkleiłam dla pokazania, może spróbuj licytować, może akurat Ci się uda taniej. wklejam jeszcze raz linka:
CHEROKEE letnia kurtka dla chłopczyka roz.86 (969005853) - Aukcje internetowe Allegro

Justyna to jest do przyzwyczajenia, ja już tego nie dostrzegam, ale faktycznie na początku odczuwałam pewien dyskomfort z tego powodu, teraz już jest ok

Dziewczyny, super zakupy, ach jak ja to lubie. Oczywiscie tez mialam zakonczyc lumpkowe łowy ale dzisiaj przechodzilam koło mojego ulubionego ciuszkolandu a byla nowaq dostawa i nie moglam sie oprzec...... no i oczywiscie wyszlam z pelna siatą :)
Oprocz tego kupilam juz ze 2tyg temu buciki dla Maji- ale jednak nie w Ecco bo nie bylo rozmiaru tylko w Deichmannie tej firmy Elefanten. Sa boskie, całe ze skorki, takie sliczne ze szok jak zrzuce zdjecia na kompa to wkleje.... No i w koncu Maja moze z nich skorzystac, bo po polu juz caly czas spaceruje na dwoch nozkach, tylko w domu uparciuh na kolanach zasuwa

reklama
Eve tak wyglada dokładnie mój slalom
Wózek Jane dwufunkcyjny (972442727) - Aukcje internetowe Allegro wyglądał jak nówka był bardzo zadbany,450zł mnie kosztowł więc kolor wziełam jaki był, ale nie narzekam. Pewnie za te pieniądze kupiłabym jakis nowy wózek, ale klasą i wygodą nie dorównałby do slaloma wiec polowałam na uzywany.
A powetrack wyglądał bardzo podobnie do tego z aukcji z Siedlec tylko wstawki miałam błękitne a w tamtym są seledynowe.

Do góry