reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A byłaś z niego zadowolona zanim Ci go ukradli?? Tzn mnie intryguje ten podnóżek nieregulowany :-(

A i jeszcze taka sprawa, czytałam (wczoraj cały wieczór) , że on trochę miejsca po złożeniu zajmuje do tego stopnia, że nie wiem czy on mi się w razie co do Rovera zmieści??

jeszcze coś :) Jak jest z barierką/pałąkiem, czy on nie jest tak blisko brzuszka w carrerze jakby trochę tak. Czy jak się go zdejmie to są jakieś zaślepki do tych dziur??

Ostatnia edycja:
reklama
EVe postaram się po kolei, slalom ma regulowany podnózek, ale na razie jeżdzimy z podózkiem na prosto tj nóżki Zosi leżą na nim, pewnie do zimy podnóżek obniżymy i ta regulacja juz nie bedzie potrzebna. Powertrack miał miał lepsza bude mo mozna ją naciągnąć w sumie do pałąka, ale wtedy oparcie musi być podniesione, w slalomie buda się nie naciąga, ja trochę żałowałam zimą ze tego nie ma. Siedziska wielkościowo sa takie same, w proadzeniu też nie ma żadnej róznicy, ale wydaje mi się ze powertrack jest ciut lżejszy
Co do składania to rzeczywiście to spory wzóek bo to kołko jest trochę wystające, mi do Hondy civic bez problemu wchodzi, co do pałąka jest duzo miejsca między pałąkiem a siedziskiem. Zoska jak był mrozy miała spiwór i kombinezon i jeszcze był luz więc na druga zimę bedzie na pewno ok. DO powertracka miałam zaslepki do dziur po pałąku, do slaloma juz nie ale te od powertacka doskonale pasują. Za to do slaloma dostałam tez folię i torbę do kompletu

Aha byłam bardzo zadowlona z powertracka po kradziezy szukałam drugiego, ale trafił się slalom,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki ivaz bo wiesz zastanawiam się :tak: tylko te zwisające nóżki jakoś mi nie odpowiadają, bo pewnie nie chciałoby mi się czekać do przyszłej zimy by z niego korzystać :-)

szkoda ze dzisiaj się kończy ta aukcja z tym powertrackiem bo bym ci zrobiła zdjęcie Zochy w slalomie z podnókiem i bez

cholercia :baffled: miotam się :tak:

no i cena nie osiągnęła minimalnej :/

ivaz, co do ubranek to mam jakieś niedobre przeczucie.... oby się nie sprawdziło. Jak kupowałam do tej pory od Makareny_B to wiedziałam, że nie będzie się do czego przyczepić bo ubranka lux.

Ostatnia edycja:
cholercia :baffled: miotam się :tak:

no i cena nie osiągnęła minimalnej :/

ivaz, co do ubranek to mam jakieś niedobre przeczucie.... oby się nie sprawdziło. Jak kupowałam do tej pory od Makareny_B to wiedziałam, że nie będzie się do czego przyczepić bo ubranka lux.
Eve a dlaczego masz złe przeczucie??? ja zaraz po wygranej aukcji zapłaciłam, babka dzisiaj mi napisała ze wysłała juz ubranka i jutro powinnam je dostać, ja mam nadzieję, że będzie ok, chociaż ja nigdy nie kupwałam w paczkach, a na zdjęciach ubranka wyglądały dobrze.
Eve a tu nasz sprzedająca robi zakupy, http://www.allegro.pl/item971215648_super_mix_dziecko_i_gat_cream_20_zl_kg.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaczuszka ale ona ma zaniżoną romiarówkę, ja chciałam na 86 a okazało się że jest za mała, to jest taka na 80 i to jeszcze raczej szczupłe dziecko :) mojemu się na brzuchu zwijało :) a normalnie ubranka nosi na 80. Najlepiej to zobacz na wymiary

reklama
ivaz dzięki za tego linka - podoba mi się ta sprzedająca - można wybrać płeć i rozmiar ubranek - extra! po świętach biorę sie za zakupy :-p:-)

Do góry