reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

cisza dziś i spokój na forum, więc wkleję nasze nowe nabytki

SDC15999..jpgSDC15998..jpgSDC15997..jpgSDC15996..jpgSDC15993..jpgSDC16000..jpg

te spodenki z niebieskimi paskami chyba jednak oddam koleżance, bo coś mi nie leżą na Kubie a poza tym kupiłam jeszcze dla dziecka znajomych w prezencie taki komplecik

KOMPLET 3 CZĘŚCIOWY+GRATIS rozm 80-86 (955353534) - Aukcje internetowe Allegro

chyba każda z nas jest zakupoholiczką, a czapeczka Ivaz boska :D

reklama
Agnesia super ciuszki w moim kolorze :) my w sumie na lato mamy jedne krótkie ogrodniczki i dwie podkoszulki :) jak narazie, mam nadzieje ze szybko sie nie zrobią upały

Kaczuszka ja tą kurteczkę kupiłam u siebie w ciucholandzie, zapłaciłam za nia 15 zł i ja dzisiaj oddałam bo była mała, a linka wkleiłam dla pokazania, może spróbuj licytować, może akurat Ci się uda taniej. wklejam jeszcze raz linka:
CHEROKEE letnia kurtka dla chłopczyka roz.86 (969005853) - Aukcje internetowe Allegro

Justyna to jest do przyzwyczajenia, ja już tego nie dostrzegam, ale faktycznie na początku odczuwałam pewien dyskomfort z tego powodu, teraz już jest ok

Dziewczyny, super zakupy, ach jak ja to lubie. Oczywiscie tez mialam zakonczyc lumpkowe łowy ale dzisiaj przechodzilam koło mojego ulubionego ciuszkolandu a byla nowaq dostawa i nie moglam sie oprzec...... no i oczywiscie wyszlam z pelna siatą :)
Oprocz tego kupilam juz ze 2tyg temu buciki dla Maji- ale jednak nie w Ecco bo nie bylo rozmiaru tylko w Deichmannie tej firmy Elefanten. Sa boskie, całe ze skorki, takie sliczne ze szok jak zrzuce zdjecia na kompa to wkleje.... No i w koncu Maja moze z nich skorzystac, bo po polu juz caly czas spaceruje na dwoch nozkach, tylko w domu uparciuh na kolanach zasuwa

reklama
Eve tak wyglada dokładnie mój slalom
Wózek Jane dwufunkcyjny (972442727) - Aukcje internetowe Allegro wyglądał jak nówka był bardzo zadbany,450zł mnie kosztowł więc kolor wziełam jaki był, ale nie narzekam. Pewnie za te pieniądze kupiłabym jakis nowy wózek, ale klasą i wygodą nie dorównałby do slaloma wiec polowałam na uzywany.
A powetrack wyglądał bardzo podobnie do tego z aukcji z Siedlec tylko wstawki miałam błękitne a w tamtym są seledynowe.

Do góry