reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

agnesiaa rozumiem mam syna i córkę, jak syn był malutki na pewno tak nie szalałam, a druga sprawa to wtedy jeszcze allegro nie było (albo ja nie znałam), były ciucholandy gdzie mozna było cos upolować. Ale to nie było tak wygodne i proste jak teraz, ze wsytarczy kliknąc mysza i już
Tylko to się robi nałogiem
Wszystko przed tobą a Kuba na pewno ucieszłby się z siostrzyczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ivaz, śliczne, nawet mi się lepiej podobają niż moje :-D U mnie więcej sukienek, których i tak Ada ma zatrzęsienie :baffled: Może będziesz chciała jakąś :-D

agniesiaa dla chłopców też są fajne paki :tak:

Eve a u mojej Zośki w szafie sa tylko trzy sukienki, nie wiem jakoś ja jej nie ubieram w sukienki, może jak bedzie cieplej się coś zmieni, na razie preferujemy spodnie i tunikę
Wróciłam do twojej aukcji i wiesz nawet to ten sam sprzedający, przyszły do Ciebie juz te ciuszki??? w jakim są stanie?
Ty lepszy inetres zrobiłaś bo masz 39 szt a ja 30 a cena podobna:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale fajne te ciuszki :-) ale podziwiam Was bo ja sama mam dla młodego nie mało ubranek a ciągle mam problem co ubrać i czasem zła jestem z tego powodu, a więcej mieć już nie chcę :-p uwielbiam zakupy ciuszkowe ale kupuję już tylko za duże na zaś, na teraz nie ma sensu
sara to super ze Juli sama je, pamiętam ze jak miała około roczku to pisałaś ze zaczniesz ją uczyć - czyli miesiąc jej wystarczył? zatem my też sie bierzemy za naukę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry