I
ivaz
Gość
Eve pewnie jeszcze kwestie wózka przemyslisz bo do jesieni ful czasu ale teraz to mnie z szkokowałaś,pewnie do kolejnej zimy już żadna nie będzie miała tak dużego wózka a ty tu takie kolosy pokazujesz a przecież juz teraz masz fajny sprytny mały wózeczek,nasze dzieciaczki juz będa miały prawie po 2 latka czy wózek będzie taki konieczny???a co do pozostawienia dla drugiego,ja myslę że i tak pewnie bys sprzedała a dla drugiego będzie nowe szleństwo w kupowaniu wózka
Oczywiście to tylko moje zdanie każdy zrobi jak uważa a wózek jest fajny i chwalony więc pewnie była byś zadowolona:-)
maniulka ja na zime zostawiam swojego slaloma, mam w pracy 7 koleżanek wlasnie z dwulatkami i wszystkie zgodnie twierdza ze ich dzieci jeżdzą jeszcze w wózkach, a zima to nawet dosyc często.
Moj maclarena, się nie nadaję na zimę a juz jak bedzie taka sama jak tego roczna to w ogóle nie ma opcji. Poza tym wszystkie te małe wózeczki nie sa tak komfortowe jak te większe, a do tego slalom wcale nie jest duzo cięższy od niektórych parasolek