reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve pewnie jeszcze kwestie wózka przemyslisz bo do jesieni ful czasu ale teraz to mnie z szkokowałaś,pewnie do kolejnej zimy już żadna nie będzie miała tak dużego wózka a ty tu takie kolosy pokazujesz a przecież juz teraz masz fajny sprytny mały wózeczek,nasze dzieciaczki juz będa miały prawie po 2 latka czy wózek będzie taki konieczny???a co do pozostawienia dla drugiego,ja myslę że i tak pewnie bys sprzedała a dla drugiego będzie nowe szleństwo w kupowaniu wózka :-p:-p:-p
Oczywiście to tylko moje zdanie każdy zrobi jak uważa a wózek jest fajny i chwalony więc pewnie była byś zadowolona:-)

maniulka ja na zime zostawiam swojego slaloma, mam w pracy 7 koleżanek wlasnie z dwulatkami i wszystkie zgodnie twierdza ze ich dzieci jeżdzą jeszcze w wózkach, a zima to nawet dosyc często.
Moj maclarena, się nie nadaję na zimę a juz jak bedzie taka sama jak tego roczna to w ogóle nie ma opcji. Poza tym wszystkie te małe wózeczki nie sa tak komfortowe jak te większe, a do tego slalom wcale nie jest duzo cięższy od niektórych parasolek

reklama
moja bratowa też ma taki wózek a jej córka ma już 3,5 roku i w zimie jeździ normalnie, wygodne ma siedzisko i nawet taki wielkolud się tam mieści ;-)w parasolce raczej byłoby jej niewygodnie po śniegu z takim ciężarkiem w środku

To ze trzeba kupić inny wózek na następną zimę to już postanowione, bo carrera naprawdę jest wąska w barkach a slalom jest na tyle duży że i ja bym się tam zmieściła :-D Padło na ten ponieważ, stara miłość do 3 kołowców nie rdzewieje :-), a poza tym ten wózio ma wiele innych przydatnych dla mnie cech. Nie uważam by był jakoś specjalnie wielki, oczywiście jak na takie siedzisko i trzy duże koła to on nie może mieć mikroskopijnych gabarytów.

A no własnie widzicie co ludzie to opinie,mój syn tez jeździł w wózku do około 3 lat ale nie non stop a czesto jak wychodziliśmy to on dreptał a wózek ja pchałam albo on pchał,z wózeczka korzystałam najczęściej jak potrzeba była załatwić coś na szybko i wtedy sprawdzała się parasolka rewelacyjnie nawet zima nie było problemu tym bardziej ze zimy to raczej nigdy nie było(ten rok to jakiś wyjątek:-D)

reklama
jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów dla dziewczynek, normalnie szaleństwo, jakbym miała córkę to bym zbankrutowała :sorry2: im więcej tych linków wklejacie tym bardziej mam ochotę zacząć kupować małe sukieneczki i słodkie bluzeczki :-p

Do góry