reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

hehe Sara u nas było podbnie jedzenie na stojaka w krzesełku, dlatego opusciłam całkiem na dól i ściągnełam tace i teraz siedzi spokojnie :)

reklama
Sara szok Juli już sama je,ale to musi czadowo wyglądać :-)moja tez chce sama tyle ze miska ląduje ciągle na glebie i tyle z jedzenia haha.Szkoda ze nie chcą wycofać twojej oferty przeciez co im zależy:baffled:
Powiem wam ze tak się napaliłam na ten sweterek ze szok dałam na niego az 70 zł i snajpera uruchomiłam a udało się za mniej:-pkolega teraz będzie jechał do Anglii i mu nakazałam:)-D)zachaczyć nexta i kupić sukieneczkę i coś jeszcze z Dobranocnym ogrodem moja Martynia uwielbia ta bajkę więc nie dość że ładne to i dziecko bedzie szczęśliwe a teraz mam dobra okazję bo mi chłopaki adresy podali i tak losowo bedę wybierać co do kogo pójdzie i i przywiezie,tylko teraz ciągle siedze na Allegro:-D:-D:-D

Maniulka-czy szok to zobaczycie jak odwaze sie wstawic filmik (tylko najpierw musze go nakrecic;)))
Szok to chyba nie jest-bo ona nie je tak wprawnie jak dorosly...nazwalbym to raczej "radzi sobie".Lece wstawic pare fot na wz i zmykam,dobranoc,papa!

maniulka, śliczny ten sweterek upolowałaś :tak:

Postanowione, że na wakacje wózka nie zmieniamy, zabieramy naszą carrerę do Ch, a wózio kupimy na jesień. Wybrałam już. Zostaję przy jane :tak: podobają mi się takie kolorki: WÓZEK JANE SLALOM PRO KOLOR J01 ACTIVE 2009 (958563135) - Aukcje internetowe Allegro i ten Spacerówka JANE+ druga BEBE CONFORT+ gratisy!!!!! (960344606) - Aukcje internetowe Allegro
Moja carrera jest super ale wydaje mi się że na przyszłą zimę będzie przywąska w barkach, a wiadomo Ada urośnie i kurtka dojdzie dlatego chcemy kupić inny wózek. No i patrzę przyszłościowo, bo potem można gondolkę i fotelik dokupić i będzie dla drugiego :tak:

magdalenka, Ty z Siedlec to może cię zainteresuje i zalicytujesz :-D JANE REWELACYJNY WÓZEK POWERTRACK 360 (959897942) - Aukcje internetowe Allegro

Eve dzieki, ale nie. :-D:-DTo fajny wózek, ale spory gabarytowo (jak porównywałam na ulicy to większy od mojego dotychczasowego wielofunkcyjnego) a ja chcę czegoś małego, bo i tak juz full miejsca zajmuje w naszym małym mieszkaniu.
U nas na 100% będzie zooper, kwestią dyskusji jest czy będzie to model waltz (czyli po mojemu) czy hula (po tomkowemu) :-)

Eve pewnie jeszcze kwestie wózka przemyslisz bo do jesieni ful czasu ale teraz to mnie z szkokowałaś,pewnie do kolejnej zimy już żadna nie będzie miała tak dużego wózka a ty tu takie kolosy pokazujesz a przecież juz teraz masz fajny sprytny mały wózeczek,nasze dzieciaczki juz będa miały prawie po 2 latka czy wózek będzie taki konieczny???a co do pozostawienia dla drugiego,ja myslę że i tak pewnie bys sprzedała a dla drugiego będzie nowe szleństwo w kupowaniu wózka :-p:-p:-p
Oczywiście to tylko moje zdanie każdy zrobi jak uważa a wózek jest fajny i chwalony więc pewnie była byś zadowolona:-)

maniulka, śliczny ten sweterek upolowałaś :tak:

Postanowione, że na wakacje wózka nie zmieniamy, zabieramy naszą carrerę do Ch, a wózio kupimy na jesień. Wybrałam już. Zostaję przy jane :tak: podobają mi się takie kolorki: WÓZEK JANE SLALOM PRO KOLOR J01 ACTIVE 2009 (958563135) - Aukcje internetowe Allegro i ten Spacerówka JANE+ druga BEBE CONFORT+ gratisy!!!!! (960344606) - Aukcje internetowe Allegro
Moja carrera jest super ale wydaje mi się że na przyszłą zimę będzie przywąska w barkach, a wiadomo Ada urośnie i kurtka dojdzie dlatego chcemy kupić inny wózek. No i patrzę przyszłościowo, bo potem można gondolkę i fotelik dokupić i będzie dla drugiego :tak:

magdalenka, Ty z Siedlec to może cię zainteresuje i zalicytujesz :-D JANE REWELACYJNY WÓZEK POWERTRACK 360 (959897942) - Aukcje internetowe Allegro

Eve slaloma polecam wg mnie wózio świetny, wygodny, duzy i lekki jak na swoje gabaryty dla mnie wózek na 5+++, u nas super się sprawdził zimą, na następna zime na pewno go zostawie. Ja go uwielbiam, ma regulację oparcia na pasach tj można sobie wybrac dowolna pozycję rozkładania, w porównaniu do x-landera mechanizm tej regulacji działa śpiewająco wystarczy lekko pociągną i oparcie sie rozkłada, świetne rozwiązanie, a najważniejsze ten wózek płynie, ma dwa zawieszenia twarde i miękkie ustawiasz sobie zależnie od terenu po którym jedziesz. Dla mnie mercedes wsród wózków.
A powertrack bardzo podobny nie ma tylko regulowanego podnóżka, ale za to ma lepszą budę bo naciąganą do pałąką super sprawa zimą, (paowertracka mi kiedys ukradli). Gdybym nie miała wózka licytowałbym tego powertracka, bo wózek naprawde rewelacyjny, wszystkie te parasolki się chowają w porównaniu z nim, az poobserwuję tę aukcje bo ciekawa jestem za ile pójdzie. Eve a moze warto go policytować, bo naprawdę nie duzo się różni od slaloma, wg mnie komfortem w ogóle, to po co płacic tyle kasy za slaloma tym bardziej ze pewnie pouzywasz go ok roku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Eve mi też podobają się wózki Jane,zwłaszcza Nomad ale to przeciez to samo co slalom tylko na 4 kołach:-).Fajne i prawie takie same są wózki concord.
Maniulka to fakt że wózek wybrany przez Eve jest spory,ale jest on bardzo lekki i uważam że na zimę nawet dla 2-latka będzie lepszy niż parasolka.Ja tam zostawiam jeszcze na pewno do minimum 2 lat emmaljunge,która dla mnie jest idealna,tylko że ja mam city cross i ona jest najlzejsza.

Do góry